{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jane Fonda avaldas täiesti ausalt ja siiralt oma ilu saladuse

foto : vecteezy / Kathy Hutchins     86-aastasel Jane Fonda...

foto : vecteezy / Kathy Hutchins

 

 

86-aastasel Jane Fonda'l on oma saladus, mis on aidanud tal jääda nooruslikuks. 

Mõned staarid veedavad kuu aega spaas, et muuta oma nahka säravamaks ja ilusamaks, teised jälle joovad sidruni ja oliiviõli baasil tehtud jooke, kolmandad katsuvad kaalu langetada kasutades selleks igasuguseid vahendeid ja neljandad otsutavad lihtsalt juua rohkem vett. 


Jane Fonda ilu saladus

Jane Fonda aga, kes tähtistas hiljuti oma 86. sünnipäeva, on tegelikult alati rääkinud üsna avameelselt oma ilurutiinidest ning ka terviseprobleemidest. Näitlejanna on oma vanusega leppinud, öeldes, et pole iialgi olnud nii kaunis, kui praegu. 

 

 

Kõige suurema saladuse oma ilu ja noorusliku välimuse kohta tegi näitlejanna aga hiljuti saates Late Show with Stephen Colbert, kus ta rääkis oma uuest filmist Moving On.

Vastusena saatejuhi küsimusele, milles seisneb tema nooruslikkuse saladus, vastas näitlejanna, et tal on on olnud head geenid ja palju raha. 

 Jane Fonda tunnistab, et nooruslikkuse säilitamiseks on vaja palju raha, sest kõik maksab : ilukirurgia, esteetiline ravi, eratreeningud ning samuti kallid kreemid. Erinevatelt teistest staaridest on Jane Fonda vastus aus ja otsekohene.

Kommentaare ei ole