{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Armastus ja kohtumised Kui sa peaksid olema vallaline, siis kõikide märkide järgi ei võta sa uut aastat vastu üksi. Vee...

 


 

Armastus ja kohtumised

Kui sa peaksid olema vallaline, siis kõikide märkide järgi ei võta sa uut aastat vastu üksi. Veenus on sinu armastuse sektoris 8 - 21.  detsembrini ja toob sulle suuremat õnne armastuses. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, soovitab Veenus sul olla ettevõtlikum, kasutada oma kujutlusvõimet ära ja hoolitseda rohkem oma suhte eest. Ära võta kõike nii isiklikum ja katsu olla järeleandlikum. Aasta lõpp peaks tulema meeleolukas ja meeldejääv.

 

Raha ja töö

Hoolimata sellest, et pühad ei ole enam kaugel, ei jää sa niisama istuma vaid tahad kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu viia. Paari töökaaslasega võib selle tõttu eriarvamusi tekkida, kes ei jõua vabu päevi ja pühade perioodi ära oodata ning kes leiavad, et selleks aastaks aitab nüüd küll töö tegemisest. 

 

 

 

Tervis

Kõikide märkide järgi tunned sa detsembrikuu jooksul suuremat väsimust ent see on ka normaalne, sest tegemist on aasta viimase kuuga. Päevad on lühikesed, päevavalgust vähe. Võib-olla kimbutavad sind mõned külmetushaigused või annavad märku kroonilised tõved. Katsu enda eest rohkem hoolitseda. 

 

Pere ja sõbrad

Ilmselt leiad sa aega nii sõprade, kui lähedaste jaoks aasta viimasel kuul ja teed kõik, et teised end hästi tunneksid. Sa tahad valmistada rõõmu oma lähedastele ja kulutad kingituste peale rohkem, kui su majanduslik seis seda lubab. 

Kommentaare ei ole