{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Aasta lõpp tuua kaasa ootamatuid vahejuhtumeid ja tulla sündmusterohke.  Armastus ja kohtumised Kui sa oled j...

 


 

Aasta lõpp tuua kaasa ootamatuid vahejuhtumeid ja tulla sündmusterohke. 


Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas väga hea detsembrikuu täis õnne ja armastust. Vähemalt leiab su kaaslane võimaluse, kuidas sind üllatada. Üks ootamatu vahejuhtum muudab teie omavahelist suhet veelgi lähedasemaks. Hea on teada, et sa ei ole üksi. Kui teil on lapsi, tunnete te mõlemad rõõmu nende üle. Kui sa aga otsid armastust oma ellu, siis peaks eesolev kuu tooma kaasa mitmeid kohtumisi, võib isegi juhtuda, et armastus ise koputab su uksele. 


Raha ja töö

Tõenäoliselt tunned sa suurt rahulolu aasta viimasel kuul. Sind hinnatakse ja sinu tööd tunnustatakse. Töökaaslastega saad sa hästi läbi, sa oled äratanud nii mõnegi kolleegi imetluse. Mõnede kolleegide või klientidega võib raskusi tekkida aga ei midagi ületamatut. Sa leiad igale probleemile lahenduse. Üks väga hea võimalus võib tekkida enne aasta lõppu, ära maga seda maha vaid ole valmis õigel ajal tegutsema ja viima oma plaane ellu. 

 

 

 

Tervis

Detsembris ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda. Planeetide seis on üsna hea. Võib-olla ainus, millega sa peaksid ettevaatlikum olema, on söömine. Ära söö liiga palju rammusat toitu, vastasel korra hakkavad seedeprobleemid sind kimbutama. 

 

Pere ja sõbrad

Jõulud ei ole enam kaugel, sinu soov on aga veeta aastalõpupühad koos lähedastega. Sa leiad aega, et kõiki vaatama minna ning valid hoolega kingitusi nendele, kes on sinu jaoks tähtsad. Sa teed kõikidega vaherahu ja otsid lepitust isegi nendega, kellega sa viimasel ajal eriarvamustel olid. Lähedased on sinu jaoks aasta viimasel kuul kõige tähtsamal kohal. 

Kommentaare ei ole