{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Armastus ja kohtumised Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas suhteliselt rahulik kuu. Mingeid suuremaid...

 


 

 Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas suhteliselt rahulik kuu. Mingeid suuremaid vahejuhtumeid ega ootamatusi detsembrikuu kaasa ei tohiks tuua. Kõik läheb oma rahulikku rada pidi. Ãœhtegi suuremat probleemi ka tekkida ei tohiks. Kui sa oled vallaline, ei ole ka sind midagi märkimisväärset ees ootamas. Katsu kannatlikkust varuda, uue aasta alguses peaks õnn jõudma ka sinu õuele. 


Töö

Väga hea kuu on sind ees ootamas, mis peaks sulle kaasa tooma nii au, kui kuulsust. Võib juhtuda, et sulle tehakse ka üks väga hea ettepanek või saad sa palgakõrgendust. Pane oma vaim headeks uudisteks valmis. Mõned head võimalused peaksid ka tekkima, mis aitavad sul parandada oma majanduslikku seisu. 

 

 


Tervis

Ilmselt tunned sa aasta viimasel kuul suuremat väsimust. Lähedased küll hoolitsevad sinu eest ent sa ise ei võta aega puhkamiseks ja võid ennast nii täiesti ära kurnata. Õnneks su tervis peaks olema üsna hea, ükski terviseprobleem sind kimbutada ei tohiks. Aasta lõpuks peaksid sa tundma ennast juba palju paremini. 


Pere ja sõbrad

Aastalõpu pühad ei tekita sinus suuremat vaimustust. Kõik, mida sa soovid, on olla rahulikult lähedaste seltsis. Õnneks leiavad su lähedased ja sõbrad, kuidas su tuju tõsta. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad tekkida lastega ainult, kellel on tõenäoliselt omad soovid aastalõpu veetmiseks.

Kommentaare ei ole