{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milise tähemärgi esindajale toob praegune periood erakordselt suurt õnne?

foto : pixabay / Pezibear      Keegi ei ütle headest uudist...

foto : pixabay / Pezibear

 

 

 Keegi ei ütle headest uudistest ära, seega peaks see artikkel valmistama eriti suurt rõõmu ühe tähemärgi esindajale. Taevalaotuses ei ole ainult Merkuuri kurikuulus retrograad see, mis meid mõjutab. Igal taevakehal on oma roll. 


Millise tähemärgi esindajale toovad planeedid suuremat õnne praegusel perioodil? 

Kõik, mida selle tähemärgi esindaja puudutab, muutub kullaks praegusel ajal. Või vähemalt sinnapoole. Novembrikuu, kui Päike on Skorpioni märgis, on alati olnud Kaalude jaoks kurnav. Õnneks on see aeg nüüd läbi saanud ja Päike on sisenenud Amburi märki. See toob head õnne Amburitele endile aga ka Kaaludele. Mille pärast? Kui Päike viibib ühes Tulemärkides, on see alati soodne ka Õhumärkide jaoks. Et end hästi tunda, vajavad Õhumärgid enda ümber muretust ja kerglust. Ning palju liikumist ja tegevust. Amburite aeg just seda pakubki. 

 

 


Veenus Kaaludes : vaprad ja ilusad

Lisaks Päikesele Amburis, mis toob Kaaludele õnne, toetab teda ka Merkuur, mis samuti tiirleb Amburi märgis hetkel. Ka Veenus Kaalude endi märgis viitab sellele, et praegu on viimaste elus käimas väga hea periood, mis peaks kaasa tooma palju häid uudiseid ning toredaid üllatusi erinevates valdkondades. 

Veenus on Kaalude planeet. Kaalude märgis on Veenus nagu omas kodus, kuna Kaalud on tema lemmikud ja kaitsealused. Tänu sellele peaks Kaalude esindaja praegusel hetkel särama ning olema ettevõtlikum. Kuidas ka ei ole, kindel on see, e

Kommentaare ei ole