{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliste tähemärkide esindajad on valmis muutma maailma paremaks paigaks?

foto : unsplash / Ben White      Paljud inimesed unistavad teha midagi ära maailma heaks ja seda juba lapsepõlvest saadik. Mõnede ...

foto : unsplash / Ben White


 

 

 Paljud inimesed unistavad teha midagi ära maailma heaks ja seda juba lapsepõlvest saadik. Mõnede tähemärkide esindajatest võivad aga saada tõelised kangelased, sest nad on valmis kõigeks, et aidata neid, kes abi vajavad. 

 

VEEVALAJA (20.jaanuar - 19. veebruar)

Veevalaja ei anna kunagi alla. Ükskõik, mis siht tal ka ei ole, ta teeb kõik, mis tema võimuses, et seda ellu viia. Veevalaja on väga suure südamega inimene, tal on oskus näha seda, mida teised ei näe. Ta unistab kogu oma elu paremast maailmast, võrdsemast maailmast ja teeb sellepärast kõik, mis temast sõltub, et muuta seda maailma natukenegi paremaks paigaks. 

Armusuhetes on Veevalaja natuke teistsugune. Sõpradega koos olles on ta aga hoopis teine inimene. Ta on väga hea suhtleja, ta mõtleb alati kõigepealt teiste ja alles siis enda peale. Sõbrad on tema elus alati tähtsamal kohal. Kui mõnel tema sõbral peaks probleeme olema, on ta alati olemas, et toetada ja aidata. 

 

 

 

Ta leiab alati lahendused oma probleemidele. Ta on üks intelligentsematest tähemärkidest, kellel on palju häid ideid, tänu millele ta saabki kõiki abivajajaid aidata. Usaldades oma mured talle, oled sa varsti oma probleemidest vaba.

 

VÄHK ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähil on väga suur süda. Kui ta kedagi armastab, siis ei ole tal millestki kahju. Ta muretseb palju teiste heaolu pärast ja on valmis alati sinu juurde tulema, et sind lohutada ja toetada vajaduse korral. Ükskõik, mis probleem sul ka ei ole - on keegi siis su südame murdnud, on sul raha - või terviseprobleeme - sa võid kindel olla, et sul ei tule kunagi pettuda sõbras, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Ära lükka tema abi tagasi. 

Hea oleks, kui ta ennast ei unustaks siiski seejuures ja hoiaks eemale nendest, kes tema headust võivad kurjasti ära kasutada.

 

 

 

Ka tema leiab alati lahendused igale probleemile, kuna ta oskab teisi alati ära kuulata ja on mõistev ning hooliv. Ta ei ole egoist ega mõtle ainult enda peale, teised on tema jaoks alati tähtsamad. 

 

LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi tahab olla tähelepanu keskmes ja seda positiivses mõttes. Selle jaoks ulatabki ta käe neile, kes abi vajavad. Lõvi on väga suure südamega, tõeline õilishing, kes võtab kõik oma kaitsva tiiva alla ja on aidanud juba paljusid hädast välja. 

Ta on alati abivalmis, alati valmis kaasa lööma, alati tähelepanelik ja hooliv, kui kellelgi peaks tema abi vaja olema. Sa võid alati tema peale kindel olla. 

Ta tahab õiglust maailma ja teeb kõik, et muuta kellegi elu paremaks. 

 


 

Kommentaare ei ole