{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas juukseid kiiremini kasvama panna?

Foto : unsplash /  Element5 Digital    Kas sa tahaksid endal...

Foto : unsplash /  Element5 Digital

 

 Kas sa tahaksid endale pikemaid, tugevamaid ja kohevamaid juukseid? Vaata siis, mida sa tegema pead ja mis paneb juuksed kasvama. 


1. Masseeri peanahka

Peanaha masseerimine parandab mikrovereringet, mis soodustab toitainete ja hapniku transportimist karvanääpsudesse. Masseeri õrnalt peanahka sõrmeotstega, alustades kuklast ja liikudes ülespoole. Sa võid kasutada ka masseeriva toimega juukseharju.


2. Kasuta taimeõli

Sega kausis 2 tl riitsinuseõli ja 2 tl sinepiõli. Mõlemad muudavad juukseid tugevamaks. Määri segu peanahale kord nädalas ja lase seista pool tundi enne juuste pesemist.

 

 


3. Harja oma juukseid

Juuste harjamine on väga oluline ilurituaal, mis aitab puhastada juukseid mustusest ning parandab hooldusvahendite toimet. Harjamine aitab ka kanda rasu ühtlaselt juustele ning pakkuda juustele paremat kaitset.


4. Tee juustele detox kuur

Paljud juuksehooldusvahendeid sisaldavad tegelikult üsna kahjulikke aineid, mis takistavad toitainete imendumist. Iga kahe nädala tagant koori oma peanahka õrnalt, et vabaneda surnud naharakkudest ja erinevatest jääkainetest. Masseeri seejuures peanahka, et parandada vereringet. Või siis tee savimaski enne juuste pesemist.


5. Hoia juukseid 

Ära kasuta katkisi ja halva kvaliteediga kamme ning harju, mis rikuvad juukseid. Ära kasuta ka metallist, kummist või plastmassist vahendeid, selle asemel eelista naturaalsest materjalist tooteid: sarvest või mestsea harjastest  tooteid. 

 

6. Muuda oma Å¡ampooni  paremaks

Võta väike pudel ja pane sinna 85 ml šampooni, lisa tilgake rosmariiniõli ja natuke porganiseemneõli. Raputa pudelit korralikult enne kasutamist. See segu paneb juuksed kiiremini kasvama, parandedes nahaalust vereringet.

 

 

 

7. Kasuta siidist padjapüüri

Siid kaitseb juukseid ja hoiab hõõrumise eest. Siidist padjapüür hoiab juusteotste lõhenemise eest ja kaitseb juuste niiskustaset erinevalt tavalisele padjapüürile. 

 

8. Ära unusta toitaineid

Turguta oma juukseid ja peanahka erinevate seerumitega, mis sisaldavad aktiivseid koostisaineid. Kanna seerumit niisketele juustele ja lase seista. 

 

9. Võta toidulisandeid

Eriti juhul, kui juuksed on hakanud rohkem välja langema. Ka ennetamiseks on hea teha 3 kuuline kuur läbi. 





 

Kommentaare ei ole