{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et te olete juba staažikas paar

foto : unsplash /LOGAN WEAVER | @LGNWVR      Teil on...

foto : unsplash /LOGAN WEAVER | @LGNWVR

 

 

 Teil on ühine meiliaadress

Teil ei ole ju omavahel saladusi, mida teil varjata on? See on ju loomulik, kui inimesed nii kaua koos on, on neil ühine meiliaadress. See on ju tema oma ka, mitte ainult sinu. Teil jagate kõike : sõpru, hambaharju ja intiimsust. Tegelikkuses on aga nii, et mitte sellepärast, et teil pole omavahel saladusi, ei pea te veel kõike näitama. Teie aga jätate isegi vetsuukse lahti. 


Te kasutate ainult sõna "meie"

Sõna "mina" on ammu teie sõnavarast kadunud. See on nagu kindel tõend, et te olete kokku liidetud ja edaspidi üks. Meile meeldib väga Hispaanias puhkamas käia ja meie ei pane kunagi õunu kartulisalati sisse, me lõpetasime liha söömise ära ja me oleme viimasel ajal nii väsinud, sest meil hakkavad varsti päevad.

 

 

 

Enne magamaheitmist ütlete te "Head ööd, musike."

Musike on teie iga teine sõna, mida te kasutate. Vahest kutsute te teineteist ka lapseks. Ilmselt hakkate te rääkimagi omavahel varsti nagu 4-aastased. Järgmisel korral kutsud sa oma kaaslast suureks beebiks ning hakkad muretsema, kas ta ikka sõi korralikult kõhu täis.  


Te ei suhtle eriti vallalistega

Te kutsute külla ainult teisi paare, sest teile tunduvad imelikud need, kes on üksi (tema vanuses, ta oleks võinud ikka endale juba leida kedagi, kes talle sobib). Lisaks kardate te, et vallalistega suhtlemine võib teie suhte ohtu panna ja kui neil veel lapsi ka pole, pole nendega üldse midagi teha, sest puuduvad ühised teemad.


Sa räägid temaga kolmandas isikus tema-vormis

Toob mulle sealt ühe ajalehe või teeb äkki mulle ühe kohvi. Tihti sa vastad ka ise, kui sa temalt midagi küsid. Tema on vait ja kõigega nõus, tõtt tunnistades tuleb öelda, et tal ei jää muud üle ka.

 

 

 

 

Sa hoiad silma peal, kui palju alkoholi ta joob

Sa tead, kui palju ta juua võib nii, et purju ei jää ja loed ta klaasitäisi. Kui ta on juba kolmanda pudeli õlut ära joonud, silitad sa ta kätt ja ütled: "Kuule, aitab nüüd küll, eks ole."

 

Te otsustete kõike ühiselt

Isegi kööginugade värvi olete te omavahel kindlaks määranud. Rääkimata õhtusöögist, teise riietusest, sõpradest, kellega te läbi käite ning selle, mis on ilus ja mitte. Te olete kõiges ühel meelel.

 

Teie koera nimi on Musirull

Musirull teab, kes on tema emme ja kes on issi. Tule emme juurde, mine vaata, kus issi on. Lahutuse korral on teil juba kindlaks määratud, et hakkate kordamööda Musirulli hoidma. Te magate kõik kolmekesi koos.

 

Teil on kaks telekat

Igal oma, nii ei pea te vaidlema, mida te sellel õhtul vaatate.

 

 

Kommentaare ei ole