{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa kõige esimesena selle pildi peal näed, näitab, kas sa oled hajameelne või tähelepanelik

 Tegelikult on väga raske ise teada seda, milline sa õieti oled. Me kipuma ikka ignoreerima ja eirama neid jooni enda juures, mis mei...

 Tegelikult on väga raske ise teada seda, milline sa õieti oled. Me kipuma ikka ignoreerima ja eirama neid jooni enda juures, mis meile ei meeldi. Näiteks, kätt südamele pannes, kas sa oleksid nõus tunnistama avameelselt, et sa oled mõnikord kaunis hajameelne? Või, et oma tööle keskendumine ei valmista sulle probleeme? Tegelikult on seda näha sellest, kuidas sa tegutsed ja see test toobki just selle välja. Testi tegemine on imelihtne, vaata pilti ja pane tähele, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena meelde jääb. Seejärel loe vastuseid. 

 


 


 

PAPAGOI

Kui sa nägid selle pildi peal kõige esimesena papagoid, tähendab see, et keskendumine ei valmista sulle probleeme. Kui sa millegagi tegeled, ei lase sa kõigest muust ennast häirida. Näiteks võid sa töötada tundide kaupa oma projektide kallal, laskmata ennast segada ümbritsevast. Sa paistad silma ka oma täpsuse poolest, ükski pisiasi ei jää sinu juures kahe silma vahele. Sa ei jäta midagi juhuse hooleks ja tahad teha oma tööd võimalikult hästi. See ongi üks sinu peamistest joontest, mis sind iseloomustavad. Sa pühendud täielikult selle nimel, et viia oma eesmärke ellu. Tänu heale keskendumisvõimele, usaldatakse sinu hoolde ka kõige keerulisemaid ülesandeid. 

 Sint tuntakse, kui usaldusväärset inimest, sa ei ole kunagi olnud hooletu, sinuga on hea ja lihtne koostööd teha. Hoolimata sellest, et sa oled üsna nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu, meeldib sulle meeskonnatööd teha. Sa organiseerid oma asju hästi, olles valmis igaks elujuhtumiks. Mõnikord võid sa liiale minna, sest hoolimata sellest, et sind kõrgelt hinnatakse, kipud sa teisi liigsete töökohustustega üle koormama. Kõige keerulisemad probleemid tahad sa alati ise lahendada. 

 

 

Asjad on aga veel keerulisemad, kui see paistab. Sest alati me ei saa seda, mida me tahame ja mõnikord saad sa hiljem aru, mille jaoks see hea oli. Selle tõttu ei pruugi kõik su plaanid läbi minna. Sa ei saa kõike kontrollida ja pead sellega leppima. Sa pead võtma asju rahulikumalt ja mitte avaldama nii palju survet teistele. Kuna sul on nii suured ootused, tundub nagu valmistaksid teised sulle tihti pettumust ja hakkavad sinust eemale hoidma. Ja seda sa ju ei taha. 


MEES

Kui sa nägid kõigepealt meest telefoniga selle pildi peal, tähendab see, et sa võid olla mõnikord üsna hajameelne, lastes ennast kergesti mõjutada kõigest muust. Sa oled ometi väga hea vaatlusoskusega ja vähesed asjad jäävad sinu pilgu eest varjatuks. Aga sul on raske teha ühte asja korraga või keskenduda ainult ühe probleemi lahendamisele. Sa kipud ikka võtma mitu asja korraga käsile ja sageli jätad needki mõne aja pärast sinnapaika. Mitu korda on nii töö juures näiteks juhtunud. Kui koosolek ei paku sulle huvi, hakkad sa muudele asjadele mõtlema ja kaod omasse mulli. 

 

 

Hoolimata sellest, oled sa väga loominguline inimene. Su kujutlusvõime lausa lendab. Näiteks, kui sa oled andekas kirjutamise alal, siis oskad sa sõnu ritta seada selleks, et oma sõnumit edasi anda. Kui sulle meeldib maalikunst või fotograafia, on sind juba imetletud sinu tööde pärast. 

See on väga hea, et sa oled nii loominguline ja et sul on nii hea kujutlusvõime. Mõnikord oleks hea ainult, kui sa õpiksid paremini keskenduma. Mõni töö lihtsalt on nii tähtis, et nõuab sinu täielikku kohalolekut. Näiteks, kui sa lähedasega vesteldes kaod oma maailma ja unustad täiesti, millest jutt käis, võid sa teha teisele inimesele palju haiget. Kui sa arvad, et keskendumisvõimet ei ole võimalik parandada, siis sa eksid. Nii nagu iga asi, nõuab ka see harjutamist ja üleöö ei ole võimalik midagi muuta. Alati on võimalik muuta aga oma harjumusi. Näita, et kas sina oled võimeline selleks. 




Kommentaare ei ole