{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa esimesena näed, näitab, milline inimene sa oled

 Visuaalsed testid koguvad kuulsust üle kogu maailma. Üha rohkem ja rohkem on neid, kes tunnevad huvi selliste testide vastu. Tõtt tu...

 Visuaalsed testid koguvad kuulsust üle kogu maailma. Üha rohkem ja rohkem on neid, kes tunnevad huvi selliste testide vastu. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et paljudel kordadel annavad testid inimese iseloomu kohta üsna täpse vastuse. Milline inimene sina oled? Milliste sõnadega sa ennast kirjeldaksid? Tee see test ära ja vaata järgi, kas see test annab sulle õige vastuse. Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma jääb? 

 


 


 

LÕVI

Kui sa nägid kõigepealt lõvi, tähendab see, et sa oled mitu korda pettuma pidanud elus. Kui sa vihastad, siis ärritud sa tõsiselt ja võid öelda sõnu, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Sa võid teha palju haiget oma sõnadega ja isegi, kui sa kahetsed oma käitumist, ei suuda sa end tagasi hoida. Tavaliselt peavad sinu lähedased kannatama sinu hoiaku pärast. 

Tegelikult on aga emotsioonidega nii, et ei ole olemas halbu ja häid emotsioone, mõned on ainult natukene ebameeldivamad. Kui sulle öeldakse midagi, mis sulle ei meeldi, on sul täielik õigus sellele, et see sulle ei meeldi. Aga enne, kui sa midagi ütled või teed, peaksid sa järele mõtlema ja lihtsalt eemalduma. Ära jää samasse ruumi inimesega, kui sa tunned, et sa ei kontrolli enam tundeid, mine näiteks välja ja tuuluta oma pead, kui see on võimalik. Või siis sulge ennast mõnda teise ruumi ja katsu oma peas kord luua. Võta aega, et olukorda paremini analüüsida, saada aru, mis juhtus ja mis sind ärritas või mis sulle haiget tegi. Kui sa oled maha rahunenud, siis võid sa taas selle inimese juurde minna ja selgitada talle rahulikult, mis sind ärritas. 

 

 

Küll sa näed, et su sõnad mõjuvad palju positiivsemalt, sest teine inimene ei pea taluma sinu solvanguid või sõnu, mida sa ütled, kui sa oled endast väljas. Sellepärast on tähtis ennast paremini kontrollida. Vastupidisel juhul võid sa teha haiget inimestele, kes on sulle kallid ja kellest sa hoolid ning kes ühel hetkel võivad sinuga lihtsalt suhtlemise lõpetada. Aga see, mis sinu puhul on täiesti paradoksaalne, on see, et hoolimata oma emotsionaalsetest haavadest, oskad sa elust rõõmu tunda. See on väga hea, katsu olla veelgi rõõmsam ja su elu muutub ilusamaks. 

 

KLAAS

Kui sa nägid klaasi, tähendab see, et sa ei lase endale südamesse kõike, mida inimesed sulle ütlevad. Sa leiad, et viha pidamine on lihtsalt aja raiskamine. See ei tähenda nagu ei tunneks sinagi mõnikord pettumust, kurbust või viha, kaugeltki mitte. Sa lihtsalt katsud olla üle ega lase sellel oma elu mõjutada. 

 

 

Sa suudad rääkida rahulikult inimesega, kes sulle haiget tegi. Kui too ei peaks aga aru saama või hoiab oma arvamusest kangekaelselt kinni, siis lähed sa lihtsalt minema. Sinu jaoks on kõige tähtsam hingerahu. Üldiselt oled sa kogu aeg heas tujus, tihti on su huultel näha naeratust ja üldse meeldib sulle palju naerda. Sa hoiad eemale igasugustest draamadest ja vaidlustest, mis nagunii ei vii kuhugi, ajavad inimesed ainult omavahel tülli. Paljud imetlevad sind selle omaduse poolest. 

Kui töö juures peaks probleeme tekkima, pöördutakse alati sinu poole, sest sinuga on alati võimalik asju ajada rahulikult. Solvangud näitavad sulle ainult teise inimese tõelist palet. Sinu enesehinnang on piisavalt kõrge ja sa ei lase ennast mõjutada sellest, mida keegi teine sinu kohta ütleb või sinust arvab. Vaata ainult, et sa liiga enesekeskseks aja jooksul ei lähe. Ja ära unusta kuulata konstruktiivset kriitikat, mis võib sulle ainult kasu tuua. Katsu leida kuldne kesktee.


Kommentaare ei ole