{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised paarid lähevad sellel suvel lahku?

foto : unsplash / jurien huggins      Selle aasta suvi tõot...

foto : unsplash / jurien huggins

 

 

 Selle aasta suvi tõotab tulla nii kuum, et mõned paarid otsustavad lausa lahku minna. Kellest jutt käib?

Suvi on küll armastuse aeg, selle aasta suvi võib aga vastupidiselt kõikidele ootustele kaasa tuua hoopis midagi muud. Mis selle põhjuseks on? Armastuse-, ilu- ja harmoonia planeet Veenus on kohe-kohe hakkamas retrograadselt liikuma, põhjustades sellega arusaamatusi, möödarääkimisi ja üleüldist segadust. Ja kuna kõik see leiab aset Lõvi märgis, on oodata sama suuri draamasid nagu seebiooperites. Kui sa absoluutselt mitte midagi aru ei saa sellest kõigest, siis me selgitame sulle lähemalt.


Mida toob kaasa selle aasta suvi? 

Selle aasta suvi tuleb kuum aga ainult paiguti. Mitmed ootamatud vahejuhtumid peaksid aset leidma. Planeedid on otsustanud vürtsitada meie igapäevast elu, tuues meie ellu natuke põnevust. Armastuse planeet hakkab tagurpidi liikuma ehk siis teisisõnu algamas on Veenuse retrograad. Ka Saturn on hetkel retrograadis, pannes meid elu ja uskumuste üle rohkem järele mõtlema. Järgnevatel kuudel võivad paljud näha oma elu ja suhet hoopis teise pilgu läbi. Ja kuna ei ole kahte ilma kolmandata, siis suve lõpus on algamas Merkuuri retrograad. See peaks kaasa tooma palju suhteprobleeme ja tuliseid arutelusid, arusaamatusi ja vaidluseid. Kõik see paneb juba paarisuhte tõsiselt proovile. Paljud hakkavad igatsema suurema vabaduse järele, teised hakkavad kahtlema oma tunnetes ja suhte tulevikus. Kõik, absoluutselt kõik võib muutuda sellel suvel. Seega võib kõikide märkide järgi see suvi kaasa tuua nii kirgede möllu, pingeid kui lahku minekut. 

Meil on sellest väga kahju aga kui sina või su kaaslane olete sündinud järgmiste tähemärkide all, hakkavad tormituuled sellel suvel puhuma. 

 

 


Milliste tähemärkide esindajad lähevad sellel suvel lahku? 

Selle tähemärgi esindaja võib pakkida asjad lihtsalt sellepärast, et tuju tuli

NEITSI

Neitsi tavaliselt ei ole selline, kes pakiks ühe hetkel oma asjad kokku ja lahkuks niisama. Otse vastupidi, ta hoiab kõike oma elus kontrolli all. Ainult, et sellel suvel taevane energia muudab Neitsi elukorraldust ja maailmanägemust, tuues välja kõik selle, mis ta seni oma hinge taga on hoidnud ja iseenda teada jätnud. Neitsi võib muutuda üleöö, temast võib saada täiesti uus inimene, ta hakkab lausa vastu ja nõuab muutusi. Merkuuri retrograadi ajal (24. augusti ja 16. septembri vahel) võib Neitsi teha midagi, millest tal hiljem endalgi on raske aru saada. See periood tõotab tulla eriti pingeline. Kõik võib ühel hetkel muutuda. Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, siis ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Kõikide märkide järgi on Neitsi sellel suvel valmis oma eksi juurde minema tagasi. Või muuta midagi oma elus kardinaalselt. Ta tahab näha oma elus muutusi. Ja võib sellepärast minna liiga äärmuslikuks ja muutuda nõudlikumaks. Ta hakkab vaikselt, tasapisi, ise endale aru andmata suruma oma elukaaslast nurka, tekitades mõttetuid vaidlusi. Neitsi aga teab, mida ta tahab ega ole valmis järeleandmisi tegema. Meie soovitus Neitsile : parem katsu üle olla ja ära anna kiusatusele järele, ära ole nii kriitiline ja nõudlik. Kõigest hoolimata võib lahkuminek olla vältimatu paratamatus, millega tuleb arvestada.

 

 


See suvi viib lahku või kokku selle tähemärgi paarisuhte

LÕVI

Järgnevatel kuudel on Veenus retrograadis Lõvi märgis, tekitades suurt pahandust. 2023. aasta paneb Lõvi suhte proovile rohkem, kui kunagi varem. Järgmised kuud võivad olla saatuslikud. Lõvi jaoks tähendab see kaotust või võitu. Kõike või mitte midagi. Kõikide märkide järgi võib see lõppeda lahku minemisega. Kui su suhe peab aga järgnevatele kuudele vastu (eriti sellele perioodile, mil Veenus on retrograadis - 23. juuli - 4. september) siis võid sa kindel olla, et enam ei ähvarda su suhet mitte miski. Kui asjad aga nii ei lähe, kui Lõvi ei suuda või ei taha oma kaaslasest aru saada, siis võib elu nad ise lahku viia. Ja see lahkuminek võib olla lõplik. 

Lõvi tahab usalduslikku suhet. Ta tahab elada inimesega, kes teda mõistab ja saab temast aru. Ta võib hakata rohkem, kui kunagi varem, mõtlema oma elu üle järele. Tegema katseid vabaduse saavutamiseks aga teadmata samas, mida ta õieti tahab. Mõnikord tahab mujale, teinekord igatseb tagasi harjumuspärase elu juurde. Mõnda aega võib selline kahevahel olek isegi toimida aga ühel hetkel tuleb tal midagi otsustada. Kui ta tahab oma paarisuhet hoida, peab ta olema paindlikum, hoolivam ja mõistvam. Kui sa oled sündinud Lõvi tähtkujus, siis ära ole nii kriitiline oma sõnadega oma kaaslase ja iseenda suhtes. Vanad hingehaavad võivad sulle haiget teha sellel suvel ilma, et sa teaksid selle põhjust. Võta aega iseendale ja ära tee midagi, mida sa hiljem võid teravalt kahetseda.

 

 


Selle tähemärgi esindaja kaaslane läheb tema juurest minema

SKORPION

Skorpion ei ole just kõige järeleandlikum ja paindlikum. Ta ei ole ka siiras ja otsekohene. Pigem on ta salapärane ja müstiline. Skorpionile hoiab paljud asjad enda teada ega räägi kõigest, mis tal südame peal  on. Sellel suvel tekivad aga sellepärast esimesed pinged tema paarisuhtes. Merkuuri retrograad tekitab arusaamatusi Skorpioni ja tema kaaslase vahele. Ka Veenus katsub oma sõna sekka öelda, pannes Skorpioni suure väljakutse ette. Järgnevad kuud võivad kõik muuta Skorpioni elus. Tema suhe on ohus, tahab ta seda või mitte. Suurel määral Skorpioni enda tõttu, kes tahab korraga kõike muuta oma elus. 

Peale pingelist kevadet, tahab Skorpion olla rohkem üksi. Ta vajab aega, et hinge tagasi tõmmata ja olla rahus. Ainult, et ta ei tee kunagi midagi poolikult ja võib muutuda liiga äärmuslikuks. Nii oma sõnade, kui tegudega. Kas ta suudab tehtud kahju aga heaks teha või lõppeb see sellega, et ta kaaslane tema juurest minema läheb ja ta maha jätab? Kõikide märkide järgi tundub, et Skorpioni suhe ei pea tormituultele vastu. Kui ta oma kaaslasest hoolib, peab ta olema mõistvam. Kui ta armastab oma partnerit, leiab ta võimaluse, kuidas ära leppida. 



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole