{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sul oli halb päev? Vaata, mida teha, et muuta seda päeva paremaks!

Foto : unsplash / Lux Graves    No ikka tuleb selliseid päev...

Foto : unsplash / Lux Graves

 

 No ikka tuleb selliseid päevi ette, mis võtavad tuju kohe pikaks ajaks ära. Aga sa ei pea minema teki alla peitu ja ennast haletsedes ootama, kuni see päev ükskord läbi saab. Haara parem härjal sarvist ja muuda ülejäänud päev ilusamaks. 

 

Räägi

Kui pea on musti mõtteid täis, siis on see sageli sellepärast nii, et sa oled üksi oma mõtetega. Teinekord piisab täiesti sellest, kui sa lihtsalt räägid end tühjaks ja jagad oma muret kellegagi. Helista mõnele sõbrale või saada lihtsalt sõnum. 

 

Mine jaluta natuke

Muidugi pead sa selleks end kokku võtma ja jõudu varuma, sest sul pole ju tahtmist aga mine välja värske õhu kätte. Kõndimine parandab vereringet ja aitab ajul vabastada õnnehormoone endorfiine. Looduses jalutamisel on veelgi parem mõju, isegi kui sa teed kõigest paar sammu puude all.

 

 

Käi duši all 

Isegi, kui sa hommikul käisid duši all. Paljud inimesed käivad duši all hommikuti, seega kui sa lähed nüüd uuesti, siis on see nagu vahend, mis aitab sul oma aju ära petta öeldes, et kõik pole veel kadunud. Pese oma juuksed uuesti puhtaks, koori ennast kehakoorijaga, tee maski jne. Tantsi ja laula samal ajal ja küll sa näed, kõik läheb hästi.


Korista

See pole just esimene asi, mis sul pähe tuleb, kui halb päev on seljataga aga koristamine või siis lihtsalt sorteerimine võib teha nii palju head! Pesu sorteerimine, sahtlite koristamine, arvete klaarimine ... Isegi, kui need kõik on nii väikesed ja tähtsusetud tegevused, siis tekitavad nad tunde nagu teeksid sa midagi kasulikku. 


Naera

Loe midagi head või vaata mõnda naljakat filmi, mis ajab sind naerma, see aitab sul parandada oma enesetunnet. Loe kasvõi lihtsalt anekdoote, kui muu ei aita. 


Premeeri ennast

Mine poodi ja osta endale midagi head. Sa just tead, mis sulle maitseb ja mis teeb su tuju heaks!



 

Kommentaare ei ole