{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Eesolev juunikuu peaks tooma su ellu eelkõige palju armastust. Töö juures katsud sa teistega sammu pidada, ehkki tabad e...


 

 

Eesolev juunikuu peaks tooma su ellu eelkõige palju armastust. Töö juures katsud sa teistega sammu pidada, ehkki tabad end aeg-ajalt mõtlemast, et kas sul poleks parem hakata mõtlema töökoha vahetuse peale. 


Armastus ja kohtumised

Juunikuu peaks tooma su ellu tõelist armastust. Kui sul on viimasel ajal olnud paarisuhtes raskusi, peaksid kõik arusaamatused ja probleemid iseenesest kaduma. Aeg on sõjakirves maha matta ja unustada kõik halb. Kui sa oled vallaline, unistad sa tõelisest armastusest. Tundub, et su unistused on täitumas. 


Raha ja töö

Töö juures läheb kõik edasi samas tempos. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et minna koolitsustele ja omandada uusi teadmisi, minna edasi õppima. See tooks sulle uusi võimalusi ja uusi ideid. Kui sa otsid aga töökohta, võid sa kindel olla, et mitmed head võimalused on avanemas.

 

 


Tervis

Su tervis peaks olema päris hea juunikuus. Vähemalt kolme esimese nädala jooksul. Kuu lõpus võid sa tunda suuremat kurnatust ja väsimust, selle tõttu oled ka vastuvõtlikum igasugustele viirustele ja mikroobidele. 


Pere ja sõbrad

Sa oled heas vormis ja innustad ka sõpru spordi ning muuda huvialadega tegelema. Võib-olla ei suuda sa neid siiski piisavalt veenda aga see ei morjenda sind sugugi. Vajadusel oskad sa ka üksi elust rõõmu tunda ja leida endale huvitavaid tegevusi.

Kommentaare ei ole