{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Hea õnn saadab sind töö juures ka terve juunikuu. Väga hea kuu on sind ees ootamas. Armastus ja kohtumised I...


 

 

 Hea õnn saadab sind töö juures ka terve juunikuu. Väga hea kuu on sind ees ootamas.


Armastus ja kohtumised

Ilmselt oled sa liiga hõivatud oma tööasjadega, et sul jääks aega oma kaaslase eest hoolitsemiseks. Sa kuulad teda ühe kõrvaga ja su mõtted on samal ajal mujal. Kui sa oled aga vallaline, siis võtad sa asju pigem filosoofiliselt ja paned oma lootused eelseisva puhkuse peale. 

 

 


Raha ja töö

Võib juhtuda, et sul tuleb kadedatega tegemist teha, on neid, kes ei vaata sinu edu peale just hea pilguga ja kes otsivad võimalust sulle kaikaid kodaratesse loopida. Töö juures valitsev õhkkond võib olla pingelisem aga sa pead vastu hoolimata kõigest. Kuu lõpus on sind ees ootamas tasu kõikide pingutuste eest. Kui sa otsid aga töökohta, pead sa näitama end enesekindlama ja usaldusväärsemana. 

 

Tervis

Lõpuks ometi peaksid kaduma kõik viimase aja terviseprobleemid ja sa peaksid olema täies vormis. Sa võtad ennast käsile ja hakkad hoolitsema oma kehalise vormis eest. Vaata ainult, et sa teise äärmusesse ei lasku ja liiga palju ei keskendu ideaalse kehakaalu saavutamisele. 

 

Pere ja sõbrad

Sa veedad palju aega oma kaaslasega, unustades täiesti oma sõbrad. Koos kaaslasega teed sa puhkuseplaane ja leiad võimalusi lõbutsemiseks. 



Kommentaare ei ole