{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Juunikuu tuleb sinu jaoks nii ja naa, tuues kaasa häid ja vähem häid aegu. Kõik ei pruugi minna sinu plaanide kohaselt....


 

 

 Juunikuu tuleb sinu jaoks nii ja naa, tuues kaasa häid ja vähem häid aegu. Kõik ei pruugi minna sinu plaanide kohaselt. Selle tõttu võid sa olla tujust ära. Katsu võtta parem asju filosoofiliselt ja hoia rohkem oma lähedasi, kes ei ole mitte milleski süüdi. 


Armastus ja kohtumised

Hea õnn peaks koputama kõikide vallaliste uksele. Praegune periood on väga soodne uuteks kohtumisteks. Ãœks väga ilus armastuslugu võib alata just juunikuus. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis on sul suvel ilmselt rohkem aega oma kallima jaoks, selle tõttu oled sa tema vastu tähelepanelikum ja hoolivam. 


Töö ja raha

Tööasjad võivad tekitada probleeme, ärritada sind ja rikkuda suhteid. Sa oled väsinud ja tunned kurnatust aga suudad seda kõike väga hästi teiste eest varjata. Ära mine siiski nii kaugele, et hakkad omavahelisi arveid klaarima ja teistele nende kohta kätte näitama. 

 

 


Tervis

Ilmselt ei ole sa kõige paremas vormis juunis. See on ka normaalne, sest sa oled nii palju tööd teinud ega võtnud aega puhkamiseks. Õnneks ei vea su tervis sind alt. Aga sulle võib tunduda endale, et asjad ei liigu nii kiiresti nagu peaks. Võta asju rahulikult. 


Pere ja sõbrad

Kõikide märkide järgi hoolitsetakse sinu eest hästi juunis. Su lähedased teevad kõik, et sul hea oleks. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida.



Kommentaare ei ole