{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Sa oled motiveeritud rohkem, kui kunagi varem, sul on tuhat uut plaani peas, mida sa tahaksid iga hinna eest ellu viia....


 

 

 Sa oled motiveeritud rohkem, kui kunagi varem, sul on tuhat uut plaani peas, mida sa tahaksid iga hinna eest ellu viia. Su rahaline seis peaks hakkama kõikide märkide järgi paranema. Juunikuu teeb su tuju heaks ja meele rõõmsaks.


Armastus ja kohtumised

Igas suhtes on kõige tähtsam omavaheline suhtlemine ja teise inimese soovide ja arvamustega arvestamine. Sa oled seda küll alati teadnud aga juunikuus kipud sageli unustama. Sa teed uusi plaane ilma, et sa räägiksid sellest sõnagi oma kaaslasele või küsiksid seejuures tema arvamust. See on hea, et sa oled ettevõtlik aga ära lämmata seejuures oma partnerit ära, sundides teda tegema asju, mis teda võib-olla ei huvitagi. Mis puutub vallalistesse, siis tuleb juunikuu paljutõotav. Kõik võimalused on avatud. 


Raha ja töö

Tööasjad võtavad suurema osa sinu ajast, sinna ei saa sa midagi parata. Sa pead kiiresti tegema, et kõik ära lõpetada enne puhkust. Niimoodi tormates ja kiirustades võivad aga kannatada sinu suhted töökaaslastega, kes kiirustavad nagu sinagi. Kui sa oled aga otsimas uut töökohta, on sind ees ootamas head uudised. 

 

 


Tervis

Maratonile sa just jooksma ei lähe ja jõudu ka kellegagi katsuma ei hakka aga juunikuus peaksid sa olema üsna heas vormis. Sporti teha sa ilmselt ei viitsi, erinevalt eelnevatest kuudest. Niipea, kui keegi katsub sind kaasa tõmmata, leiad sa mõne vabanduse. Rohkem tahad sa kõndida ja olla looduses. 


Pere ja sõbrad

Niipea, kui tööpäev on läbi saanud, on sul ainult üks soov : olla kodus rahulikult. Sind ei tõmba välja. Võib-olla mõnel nädalavahetusel leiad sa aega, et minna kallimaga kuhugi aga praegusel hetkel oled sa pigem kodusem.

Kommentaare ei ole