{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Juunikuu toob su ellu kindluse- ja turvatunnet. Viimased ajad ei ole olnud su elus kõige stabiilsemad, liigne ebakindlu...

 



 

 Juunikuu toob su ellu kindluse- ja turvatunnet. Viimased ajad ei ole olnud su elus kõige stabiilsemad, liigne ebakindlus on pannud sind paljudes asjades kahtlema. Nüüd avaneb sul võimalus teha uus algus. Sa tunned, et saad jälle vabalt ja rahulikult hingata ning oled valmis käised üles käärima ja viima oma plaanid ellu. 


Armastus ja kohtumised

Ilmselt tunned sa end hästi ja isegi õnnelikuna, jõudes peale väsitavat tööpäeva koju. Olles taas koos oma kaaslasega ja rääkides päevamuljetest, süües koos ja vaadates telekat tunned sa rahulolu oma elust ja olust. Sa leiad, et oled teinud õige valiku. Mis puutub aga vallalistesse, siis nagu eelmistel kuudel, mõned head võimalused võivad tekkida, mis peaksid tooma natuke rõõmu aga ei midagi tõsist. 


Raha ja töö

Juunikuus puhkamiseks sul suurt aega ei jää. Töö juures on kiired ajad, võib isegi juhtuda, et su töökoormus suureneb, mille tõttu sa praegusel hetkel kuidagi puhkuse võtmise peale mõtelda ei saa. Aga sa ei hädalda ja teed kõik, mis sinult palutakse. Kolleegid toetavad sind, ülemus on sinuga rahul. Mis puutub rahaasjadesse, siis hakkavad su asjad paremuse poole liikuma tasapisi. Kui sa aga otsid töökohta, pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. 

 

 


Tervis

Ãœkski terviseprobleem sind juunikuu ajal kimbutada ei tohiks. Võib-olla ainult mõni kergem külmetushaigus aga see on ka kõik. Ilmselt ärritab see sind ainult rohkem, kui midagi muud. Aga ära muretse, kõik saab korda. Sporti sa ei viitsi teha ja sellepärast võib su kehakaal kannatada. Katsu siiski end käsile véotta. 


Pere ja sõbrad

Su sõbrad tunnevad sinu pärast muret. Kui sa ka leiad aega, et nendega koos olla, räägid sa ainult tööasjadest. Mis puutub lähedastesse, siis ei ole sa eriti kannatlik, pisiasjad võivad sind ärritada. Õnneks su lähedased juba tunnevad sind aga see pole õigustus, et teha peale sinu kedagi ei eksisteerigi.

Kommentaare ei ole