{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Jupiteri ja Saturni mõjutusel on sind ees ootamas sündmusterohke ja tegus juunikuu. Eriti peab see paika tööalases elus...


 

 

 Jupiteri ja Saturni mõjutusel on sind ees ootamas sündmusterohke ja tegus juunikuu. Eriti peab see paika tööalases elus, kus sind on ees ootamas mitmed väljakutsed aga samuti tasu tehtud töö eest. Juunikuu peaks tooma tagasi naeratuse su huultele. Mis puutub armastusse, pole midagi märkimisväärset sind ees ootamas. 


Armastus ja kohtumised

Ilmselt näitad just sina kõige rohkem ettevõtlikkust välja juunikuu jooksul ja teed esimese sammu oma kaaslase suunas, et muuta oma elu natukenegi põnevamaks ja vabaneda rutiinist. Kui sa aga oled vallaline, võid sa kohtuda ühe inimesega, kelle süda ei ole aga enam vaba. 


Raha ja töö

Eelmine kuu oli kiire ja tegus, selle tõttu tunned sa ka suuremat väsimust ja kerget motivatsiooni langust. Sa teed oma töö õigeaegselt ära aga ei tee rohkem, kui sinult nõutakse. Lisatunde ei ole sa nõus tegema. Kui sa otsid endale töökohta, siis ära pane suuri ootuseid praeguse perioodi peale. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis näita, et sa oskad mõistikult oma rahaga ümber käia ja hoia raha parem puhkuse jaoks. 

 

 


Tervis

Ilmselt vaatad sa peeglisse ja jõuad järeldusele, et sa pead kiiremas korras midagi ette võtma, et ennast paremasse vormis saada. Sa haarad härjal sarvist ja hakkad sporti tegema, jälgides samal ajal paremini oma toitumist. Ãœldiselt ei tohiks su tervisel midagi häda olla. 


Pere ja suhted

Sa jõuad igale poole: leiad aega, et olla koos perega, lähedastega, sugulastega ja sõpradega. Võib-olla isegi töökaaslastega. Sa nakatad ka teisi oma hea tujuga. Juunikuus peaksid sa isegi kohtuma inimestega, keda sa pole ammu näinud.

Kommentaare ei ole