{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Juunikuuga algab sinu elus uus ajajärk, mille jooksul sa peaksid omandama uusi teadmisi ja oskusi. Mis puutub eraellu, ...


 

 

 Juunikuuga algab sinu elus uus ajajärk, mille jooksul sa peaksid omandama uusi teadmisi ja oskusi. Mis puutub eraellu, siis suhtlemine on iga suhte alus. 


Armastus ja kohtumised

Juunikuu peaks tooma su ellu ühel või teisel moel armastust. Aga isegi, kui päevad peaksid olema täis armastust, tuleb ette ka pingelisemaid perioode. Ilmselt on selles süüdi väsimus. Sa vajad puhkust kiiremas korras ja tunned pettumust, et pead minema tööle, kui väljas särab päike ja taevas on sinine. Parem on, kui sa arusaamatuste ärahoidmiseks katsud rohkem suhelda oma kaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, siis mõned kohtumised on sind ees ootamas aga need ei vii sind kuhugi. 


Raha ja töö

Ole ettevaatlik oma rahaasjadega praegusel perioodil. Sa kipud elama üle oma võimete ja teed ise endale halba. Kahju, kui selle tõttu peaks sinu eelseisev puhkus kannatama. Mis puutub tööasjadesse, siis pole midagi märkimisväärset juhtumas, sa oled ikka sama vapper nagu alati. Sa teed oma tööd kohusetundlikult, äratades imetlust töökaaslaste silmis, kes ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Vaata, et su suhted kolleegidega sellepärast ei kannata. Ära pane teistele suuremat töökoormust peale. 

 

 


Tervis

Mõned seedeprobleemid võivad sind kimbutada (ilmselt oled sa muutnud oma toitumist) aga see on ka kõik. Ãœkski muu terviseprobleem sind kimbutada ei tohiks juunikuu jooksul. Võimaluse korral ära unusta sporti teha. 


Pere ja sõbrad

Kuna sa oled heas vormis, on su enesetunne ka hea ja selle tõttu suudad sa olla kõikide vastu lahke ja tähelepanelik. Eriti oma elukaaslase ja laste vastu, kui sul neid peaks olema. Sa ei otsi võimalusi, et sõpradega välja minna aga ilmselt on su sõbrad need, kes ei jäta sind rahule.

Kommentaare ei ole