{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Mis siis nüüd sinuga juhtub juunikuus, mille pärast su tuju nõnda halb on? Tundub, et sa tahad kõik korraga sinnapaika ...


 

 

 Mis siis nüüd sinuga juhtub juunikuus, mille pärast su tuju nõnda halb on? Tundub, et sa tahad kõik korraga sinnapaika jätta. Ära siiski pane lahkumisavaldust lauale ja ära hakka ülemustega võimuvõitlust pidama. 


Armastus ja kohtumised

Sa otsid oma õnne taga ega taha näha, et õnn on juba siin, sinu silme ees. Võib juhtuda, et juunikuu avab siiski su silmad ja paneb sind mõistma seda, mida sa oled tahtnud enda eest nii kaua varjata. Kirglik ja tunderohke kuu on sind ees ootamas. Kui sa oled vallaline, on ka sind ees ootamas head üllatused ja toredad kohtumised. 


Raha ja töö

Mõned konfliktid võivad tekkida, mille tõttu võib valitsev õhkkond olla pigem pingeline. Sa ei tunne just kõige suuremat motivatsiooni tööl käimisest ja tahaksid võtta parema meelega puhkust. Parem on, kui sa hoiaksid madalat profiili ja ei hakkaks tormi veeklaasis tekitama. Unusta ära kõik väikesed probleemid ja keskendu oma tööasjadele. Kui sa oled aga otsimas töökohta, siis erinevat eelnevatest kuudest peaksid nüüd mitmed head võimalused tekkima. 

 

 


Tervis

Sa peaksid olema juunikuus väga heas vormis, valmis suurteks tegudeks. Samas paneb see sind ka rohkem sööma. Vaata ette, et sa siiski ise endale liigse söömisega halba ei tee. Jälgi oma kehakaalu. 


Pere ja sõbrad

Võib-olla tekib üks arusaamatus sõprade vahel. Ära siiski tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Katsu võtta asju võimalikult rahulikult. Mis puutub suhetesse lähedastega, peaks kõik hästi minema ja ühtegi probleemi pole ette näha.

Kommentaare ei ole