{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Kui sa oled midagi töö juures viimastel kuudel korda saatnud, tuleb sul nüüd tagajärgede eest vastust kanda. Ja see tähe...

 


 

Kui sa oled midagi töö juures viimastel kuudel korda saatnud, tuleb sul nüüd tagajärgede eest vastust kanda. Ja see tähendab omakorda, et tööpuuduse üle sul juunis kurta pole vaja. Muu jaoks ilmselt ei jäägi palju aega. 

 

Armastus ja kohtumised

Vallaliste jaoks on üksiku inimese elu läbi saamad. Sa teed kõik endast oleneva, et leida see õige inimene. Võib-olla ei vasta ootused lootustele aga see polegi kõige tähtsam. Juunikuus tunned sa kellegi vastu õrnemaid tundeid ja mõtled iga päev tema peale. See inimene ei ole just sinu unistuste väljavalitu aga sa oled temaga koos õnnelik ja ta ei jäta sind ükskõikseks. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis tehke puhkuseplaane.

 

 

 

Raha ja töö

See on ikka väga hea, et sa jätsid puhkuse seekord juulikuusse ja mitte augustisse. Sest juba juunis on sul raske oma tööd teha, su mõtted on kogu aeg mujal. Kui sa otsid aga töökohta, oled sa motiveeritud ja ambitsioonikas. Võib täiesti juhtuda, et sa leiad just seda, mida sa otsid ja seda tänu internetile. 


Tervis

Su tervis ei ole viimasel ajal olnud kõige parem. Midagi tõsist sul karta pole vaja, enne juunikuu lõppu oled sa taas täies vormis. Kõik see õnneks ei mõjuta sinu head tuju ega söögiisu. 


Pere ja sõbrad

Juunikuus on sind ees ootamas vähe väljaskäimisi. Kui siis ainult koos kallimaga aga sedagi harva. Mis puutub sõpradesse, siis oled sa pigem omaette ja hoiad madalt profiili. Kõige rohkem tahad sa koos olla oma lähedastega.

Kommentaare ei ole