{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kui sa tunned, et vajad kiiremas korras puhkust ja tahaksid aega maha võtta, pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. ...


 

 

 Kui sa tunned, et vajad kiiremas korras puhkust ja tahaksid aega maha võtta, pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. Ilmselt ei anna tööasjad sulle sugugi asu juunikuus. Õnneks ei mõjuta see mingilgi määral sinu suhteid ega tervist. 


Armastus ja kohtumised

Midagi märkimisväärset armastuse inglil sinu jaoks eesolevaks juunikuuks varuks ei ole. Kui sa oled juba paarisuhtes, elate te kaaslasega oma elu, rohkem eraldi, kui koos. Tööasjad võtavad oma aja ja ei võimalda teil rohkem aega koos veeta. Suuremaid kirehooge ja tunnete avaldusi pole ette näha. Sa paned oma suuremad ootused juulikuu peale. Mis puutub vallalistesse, siis mõned võimalused ju võivad tekkida aga ei midagi tõsist. 


Raha ja töö

Mis puutub tööasjadesse, siis toob juunikuu nii hetki täis suurt rõõmu, kui ka suurt väsimust ja kurnatust. Mõnel päeval pole sul üldse isu midagi teha ja sa pead end sundima selleks, et tööle minna. Selle all kannatab muidugi eelkõige sinu töö kvaliteet. Parem on, kui sa ei kaota oma sihte silmist ja ei muutu liiga ükskõikseks kõige suhtes. Kui sa oled aga töökoha otsingutel, võid sa kaotada kogu motivatsiooni. Katsu ennast siiski kokku võtta. 

 

 


Tervis

Arsti juurde sul ilmselt juunikuus asja ei ole. Aga ei või ka öelda, et sa oleksid väga heas vormis. Mingi väsimus kimbutab sind, tuju ka ei ole ja üldse tundub, et asjad ei ole nii heas korras nagu võiks arvata. Sa sunnid ennast sporti tegema ja liikuma aga ei pea kaua vastu. Oota puhkus ära. 


Pere ja sõbrad

Juunikuus saad sa paljude vanade sõpradega kokku. Nädala sees või siis nädalavahetusel tunned sa suurt rahulolu, kui saad lähedastega koos olla ja rääkida maailma asjadest.

Kommentaare ei ole