{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Juunikuu peaks tulema sinu jaoks palju rahulikum, kui viimased kuud. Lõpuks ometi saad sa hinge tagasi tõmmata ja mõteld...

 


 

Juunikuu peaks tulema sinu jaoks palju rahulikum, kui viimased kuud. Lõpuks ometi saad sa hinge tagasi tõmmata ja mõtelda puhkuse peale. Tõenäoliselt oled sa heas vormis ja leiad aega, et rohkem koos olla oma lähedastega. 


Armastus ja kohtumised

Juunikuus leiad sa õiged sõnad, mille abil oma kaaslast rahustada ja tõestada talle oma armastust. Kui sa oled aga vallaline, siis on sind ees ootamas üks väga ilus kohtumine inimesega, keda sa kunagi ei unusta. 


Raha ja töö

Töökoormus juunikuus ei tohiks kasvada, küll aga täidad sa oma töökohustusi sama kohusetundlikult nagu alati, selle tõttu ongi sul alati kiire. Sa otsid uusi projekte ja väljakutseid ning mõtled, kuidas muuta oma tööd paremaks. Mis puutub aga rahaasjadesse, siis peaks kõik minema väga hästi. 

 

 


Tervis

Sa ei hooli suurt oma tervisest juunikuus, sööd palju väljas ja kiirustades, magad vähe, tegeledes põhilise aja oma tööprobleemide lahendamisega. Selle tõttu jääb kõik muu tahaplaanile. Vaata ette, et sa ennast ära ei kurna ja hoia oma vaimset tervist. Sest kui sa oled väsinud, siis oled sa ka närviline ja ärritud rutem. Sellepärast peavad aga teised kannatama. Puhka rohkem. 


Pere ja sõbrad

Väljas käimised ei huvita sind suurt juunikuus. Õnneks suudavad su sõbrad sind siiski ümber veenda ja vastu tahtmist nõustud sa oma mugavustsoonist välja tulema. See on väga hea, sest see aitab sul pead tuulutada ja mõtelda muude asjade peale. Kodus aga on palju rääkimata asju. Tundub nagu eelistaks igaüks olla rohkem omaette selle asemel, et ühiselt midagi teha.

Kommentaare ei ole