{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Juunikuu tõotab tulla kiire, tegus ja sündmusterohke. Mitmed head üllatused on sind ees ootamas. Kui mõned valmistuvad ...


 

 

 Juunikuu tõotab tulla kiire, tegus ja sündmusterohke. Mitmed head üllatused on sind ees ootamas. Kui mõned valmistuvad juba puhkusele minema, siis sina jätkad samas rütmis ja viid üksteise järel oma suuremaid unistusi ellu. Katsu aeg-ajalt siiski ka puhkamise peale mõtelda. 


Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaksid sa olema õnnelik, et sinu kõrval on inimene, kes sind toetab ja keda sa võid usaldada. Armastus on sinu pelgupaik juunikuus. Esimene suvekuu peakski sulle tooma kõike seda, mida sa soovid ja mille järele sa igatsed. See aitab sul ka unustada tööalaseid probleeme. Mis puutub aga vallalistesse Jääradesse, siis ka nemad leiavad vaheldust oma ellu. Eesolev kuu toob neile palju häid uudiseid ja toredaid kohtumisi. 

 

 


Raha ja töö

Kui viimastel kuudel oled sa hakanud motivatsioonipuudust tundma, siis nüüd peaksid asjad muutuma ja sa oled jälle täies vormis, valmis oma suuremaidki plaane ellu viima. Sa oled valmis uuteks väljakutseteks. Mitmed head ideed tulevad, mitmed head võimalused tekivad. Kui sa oled uue töökoha otsingul, siis on sind üks tähtis töövestlus ees ootamas. 


Tervis

Ühtegi terviseprobleemi sul karta vaja ei ole. Sa peaksid olema vastupidi väga heas vormis, täis energiat ja elujõudu. Loodetavasti suudavad su lähedased sinuga sammu pidada. See võib muidugi mõningaid pingeid tekitada aga ei midagi tõsist. Kui sa tunned, et su elus on liiga palju stressi, pead sa puhkust võtma. 


Pere ja sõbrad

Ilmselt leiad sa võimalusi mõnel nädalavahetusel, et väljas käia. Nädala sees aga peale tööd tahad sa olla koos oma pereliikmete või sõpradega.

Kommentaare ei ole