{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : sinu valik aitab sul paremini mõista seda, millises olukorras sa praegusel hetkel oma eluga oled

 Seekordne test on visuaalne. Sellel pildil on kujutatud neli lille. Vali üks, mis sulle kõige rohkem silma hakkab. Sõnum, mida see s...

 Seekordne test on visuaalne. Sellel pildil on kujutatud neli lille. Vali üks, mis sulle kõige rohkem silma hakkab. Sõnum, mida see sulle annab, võib peegeldada sinu praegust olukorda ja anda sulle võtme, mille abil lahendada oma probleeme. Ei maksa ka ära unustada, et õigeid või valesid vastuseid ei ole olemas, valiku puhul on kõige tähtsam lasta alateadvusel otsustada, nii võid sa kindel olla, et teed kõige parema valiku.

 


 


 

1. LILL

Kui sa valisid esimese lille, oled sa praegu üsna keerulises olukorras oma eluga. Ole kannatlik, sest asjad hakkavad juba varsti sinu elus muutuma paremaks. Isegi, kui praegusel hetkel on sul raske näha väljapääsu, ära kaota lootust, usu iseendasse ja olukord laheneb ühe või teisel moel. Selle lille sõnum sinu jaoks on järgmine: " AEG RAVIB KÕIK JA PANEB IGA ASJA OMA KOHALE"

Su elus ei ole kõige kergem aeg praegu, see on sinu jaoks paras väljakutse olnud. Aga see on õpetanud sulle kannatlikkust. See ei ole alati lihtne olnud aga küll sa näed, et tänu sinu kannatlikkusele hakkavad uksed avanema ja võimalused tekkima. Seni aga jää nii rahulikuks, kui võimalik ja ära lase masendust ligi. Kui lained üle pea löövad, katsu mõtelda headele asjadele, tee hingamisharjutusi ja korda endale, et kõik saab korda. Katsu jääda objektiivseks ja ära unusta tähele panna kõiki märke, mida universum sulle saadab. Praegusel hetkel on su olemas kõik, mida sa vajad, et sellest olukorrast võitjana välja tulla. Ära lase halbadel mõtetel veenda endale vastupidist. 


2. LILL

Kui sa valisid teise lille, siis siin on sinu sõnum : " AITAB KÜLL JAANALINNU MÄNGIMISEST, SA EI SAA IGAVESTI OMA PROBLEEMIDE EEST PÕGENEDA". Sa pead olema julge ja tegelema oma probleemidega, analüüsides olukorda viimse detailini. Sul on kõik olemas, mis vaja, et leida oma probleemidele lahendus aga selle asemel, et end käsile võtta, lased sa oma emotsioonidel enda üle võimust võtta. Sa pead selgeks tegema kõigepealt, millised probleemid su elus praegu on, mis sind rahutuks teevad ja ei lase sul magada. 

 

 

Võib-olla peaksid sa suhtlema teiste inimestega, võib-olla need, kellega sa praegu läbi käid, ei tee head sinu vaimsele tervisele. Kui sa leiad oma probleemi põhjuse, leiad sa ka lahenduse. Ära unusta jääda seejuures truuks iseendale ja oma põhimõtetele. Lõpeta suhtlemine nendega, kes ei taha sulle head ja kes viivad su halvale teele. Isegi, kui see peaks sulle haiget tegema. 


3. LILL

Kui sa valisid kolmanda lille, siis sinu sõnum on järgmine : " SA PEAD LÕPETAMA SUHTLEMISE INIMESTEGA, KES TEEVAD SULLE ROHKEM HALBA, KUI HEAD". Milliste inimeste peale sina mõtlesid neid ridu lugedes? Just nendega sa peadki suhtlemise lõpetama. 

Need inimesed ongi ilmselt süüdi raskustes, mis su elus praegusel hetkel on. Nad võtavad ära su hingerahu, pannes sind endas kahtlema ehkki tegelikult see ei peaks nii olema. Sa vajad normaalseid suhteid, normaalsete inimestega, kes soovivad sulle head ja muudavad su elu ilusamaks. Igapäevane elu on niigi liiga stressirohke, miks ennast koormata veel lisaks silmakirjalike ja kadedate inimestega? Nad ei toeta sind kunagi, rikuvad sinu vaimset tervist ainult. 

 

 

 

4. LILL

Kui sa valisid neljanda lille, siis on sinu sõnum siin : " ÄRA OTSI ÕNNE MUJALT". Sa oled harjunud sellega, et teised sinu jaoks alati võtta on. Kui sa kellelegi helistad, tead sa alati, et leiad inimese, kes on valmis sind igal hetkel ära kuulama. Niisuguseid inimesi kohtab harva. 

Hoia ja hinda rohkem selliseid inimesi, selle asemel, et otsida nende heakskiitu, kes sind isegi ei märka. Su lähedased ei jäta sind ja see on väga tähtis. Ka praegusel hetkel võid sa nende toetusele kindel olla. Nad teavad, et su elus ei ole kõige paremad ajad aga on alati olemas sinu jaoks, et sind julgustada. Ära unusta neile öelda, kui tähtsad nad sinu jaoks on. 



Kommentaare ei ole