{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 asja, mida mehed tahaksid, et naised teaksid

    foto : unsplash / Simeon Jacobson Kas see on üldse mõeld...

 

 

foto : unsplash / Simeon Jacobson

Kas see on üldse mõeldav, et ühel ilusal päeval mehed ja naised hakkavad paremini teineteist mõistma? Raske uskuda, kui vaadata, milliste punktide juures eriarvamused tekivad tavaliselt. Ja mitte ainult naised ei kannata selle tõttu, vaid ka meestel on raske mõista, miks naised neist ometi aru ei saa. Ka nende süda on valu täis (natukene võib ikka liialdada). 

Mis on need asjad, mida mehed tahaksid, et naised teaksid?

 

1. Ka meestel on tunded 

Ãœldise arvamise järgi on mehed sellised karastatud ja mehelikud, kes ei võta iialgi midagi südamesse. Leitakse ka, et mehed ei tohiks oma tundeid niisama välja näidata, kui ta ei taha end just naeruvääristada. 

Aga mehed ka kannatavad. Mees elab samuti üle seda, kui ta suhe ei toiminud. Naised pole ainsad kannatajad.

Kõige hullem, mida naine teha saab, on panna meest rääkima oma tunnetest ning kahtlustest ja siis süüdistada teda selles, et ta pole piisavalt mehelik ja on nõrk. 

 

 


2. Ära tüüta meest oma pidevate küsimuste esitamisega

Kui mehe käest küsida, mille peale ta mõtleb ja kui mees vastab selle peale, et mitte millelegi, siis võid sa kindel olla, et tõenäoliselt see nii ongi. 

Mehed ei saa aru naiste etteheidetest sellisel puhul. Kui naine on millegi pärast pahane mehe peale, võiks ta rääkida otse, selle asemel, et vihase näoga ringi kõndida. 


3. Mehed ei taha tõmmata voodisse kõiki naisi, kellega nad suhtlevad

Kui mees teeb mõnele naisele komplimendi, ei tähenda see sugugi, et see oleks mõeldud mingi tagamõttega ja et ta tahaks naist voodisse tõmmata. Veelgi hullem, kui naine peab komplimendi tegemist mõne mehe poolt seksuaalseks ahistamiseks. 


4. Mehed ei ole nii enesekindlad, kui pealtnäha paistavad

Naised ei kujuta ettegi, kui raske on tegelikult mõnikord nende südant võita. Selleks, et olla naise silmis see ainus ja õige, peavad mehed selle nimel tõsiselt pingutama ja vaeva nägema. Kõik mehed ei ole nagu Adonised, pikad ja ilusa kehaga.  Aga kõik mehed igatsevad armastuse järele.

 

 


5. Mehed tahavad olla aeg-ajalt üksi

Nad tahavad lihtsalt aega iseendale või selleks, et olla oma sõpradega koos. Ja meestel ka alati ei ole tahtmist. Ja seda ei maksa isiklikult võtta. Mehed tahavad lihtsalt olla üksi ja et naised jätaksid nad rahule mõnikord. 


6. Ära küsi alati mehelt, kas see või teine asi sulle sobib või mitte

Sest mehel pole õrna aimugi. Sul pole mõtet temalt küsida, kas su meik on ilus või mitte. Sest ta ei tea seda lihtsalt ega ole selles suhtes spetsialist.



Kommentaare ei ole