{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on truudusetute inimeste ühised omadused ekspertide sõnul

   Mille järgi on võimalik truudusetut inimest ära tunda? Suhteekspertide sõnul on selle välja selgitamiseks olemas mitu kindl...


 

 Mille järgi on võimalik truudusetut inimest ära tunda? Suhteekspertide sõnul on selle välja selgitamiseks olemas mitu kindlat märki, mis aitavad tõestada, kas inimene on võimeline petma või mitte. Osadel inimestel on eelsoodumus selleks, et oma kaaslast petta kas siis tänu oma iseloomujoontele või käitumisharjumistele. Või siis on tegemist ümbritseva keskkonna mõjuga, mille sees nad on siis kasvanud või elavad. Või hoopis on tegu sotsiaalse staatuse ja karjäärivalikuga, selgitab suhteekspert ja psühhoterapeut Toni Coleman' väljaande 'Bustle' veergudel.

Kindlasti tuleb ära märkida, et kõik inimesed, kellel on need omadusedolemas , mis on allpool ära toodud, ei hakka veel oma kaaslast petma. Küll aga tasub olla tähelepanelikum, kui su kaaslasel on üks neist omadustest, mis on järgnevas nimekirjas välja toodud.


Mille järgi truudusetut inimest ära tunda? 


  • Truudusetu inimene käitub tihti impulsiivselt

Sellisele inimesele meeldivad uued ja põnevad kogemused ja kui see on lisaks ka midagi, mis on talle keelatut, siis on see veel eriti erutav. Sellised inimesed tegutsevad sageli impulsiivselt ja mõtlematult.


  • Truudusetud inimesed töötavad meditsiinivallas

On see siis müüt või tegelikkus aga suhtevälise tutvumisportaali arvud räägivad iseenda eest: 23% truudusetutest naistest töötab meditsiini valdkonnas, võrreldes 5% meestega.

 


  • Truudusetud inimesed on enesekesksed

Nad paistavad silma oma egoistliku käitumise poolest, kannatavad sageli alaväärsuskompleksi käes ja vajavad pidevat tähelepanu. Samuti võib öelda, et neil puudub empaatiatunne. Üldiselt ei suuda truudusetu inimene mõista, kui suurt valu tema käitumine võib põhjustada tema partnerile.


  • Truudusetute inimeste nimeta sõrm on palju pikem, kui teised sõrmed

Oxford'i ülikooli teadlased on avastanud seose, et nendel inimestel, kellel on nimeta sõrm teistest sõrmedest pikem, on tõenäosus suurem petta oma kaaslast. Pikem nimeta sõrm võib nimelt viidata kõrgemale testosterooni tasemele.


  • Truudusetutel inimestel on tavaliselt eelnevaid kokkupuuteid truudusetusega kas siis pere- või lähedaste ringis

Kas truudusetus on päritav? Selgub, et need inimesed, kes on kasvanud peres, kus üks vanematest pettis teist või näinud seda lapsepõlve ajal pealt, on ka ise tulevikus võimelised truudust murdma või siis leiavad nad alati selliseid kaaslasi, kes ei paista just silma truuduse poolest. Lapsepõlves nähtu ja kogetu jätab oma jälje sageli kogu eluks. 


  • Truudusetu inimene on teistest sõltuv

Üks ühine joon, mis ühendab truudusetuid inimesi, on pidev tähelepanu vajadus ja teiste heakskiit. Ja otse loomulikult niipea, kui inimene tunneb, et ta ei saa seda armastust, mida ta vajab, läheb ta seda mujalt otsima kellegi teise käte vahelt. 

 


  • Truudusetute inimeste ajus on vähem oksütotsiini ja vasopressiini retseptoreid

Oksütotisiin ja vasopressiin on kaks peamist hormooni, mis on seotud sotsiaalsete suhetega, seega pole midagi üllatavat, kui neil inimestel, kellel on nende hormoonide retseptoreid ajus vähem, on tõenäosus petta oma kaaslast palju kõrgem. 


  • Truudusetu inimene kardab lahku minna

Ära loodagi, et truudusetu inimene ise oma suhtele lõpu teeb. Isegi, kui ta suhe ei paku talle enam rahuldust, meeldib talle palju rohkem minna mujale vaatama, kui rääkida otse oma tunnetest. Truudusetu inimene eelistab petta, lootes salamisi, et tema tegu tuleb ühel hetkel välja ning see on tema kaaslane, kes suhtele lõpu teeb ilma, et tal endal oleks vaja midagi ette võtta.


  • Truudusetud naised on tavaliselt blondide juustega, truudusetud mehed aga tumedate juustega

Uuringute järgi selgub, et blondid naised petavad suurema tõenäosusega oma mehi ja tumedate juustega mehed lähevad sageli mujale vaatama. Ise tead, kas sa seda usud või mitte.

foto : unsplash / Aziz Acharki

 

Kommentaare ei ole