{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on jõudmas Kaksikute märki, tuues kõigile head õnne kaasa

  foto : unsplash / Tony Sebastian   Nagu igal aastal, lõpp...

 

foto : unsplash / Tony Sebastian

 

Nagu igal aastal, lõppeb kevad ka sellel aastal Kaksikute ajal. Sellel aastal on õhus tunda aga eelseisva suve hõngu ja seda alates 22. maist. Päike siseneb Kaksikute märki, tuues kaasa head õnne kõikide tähemärkide jaoks. Võiks lausa öelda, et koos sellega algab suvi! 


Millist mõju avaldab Päike Kaksikute märgis? 

Päike Kaksikutes muudab valitseva õhkkonna kergemaks ja paremaks. Vabadusetuuled hakkavad puhuma, igapäevane elu muutub kergemaks, rahulikumaks ja palju meeldivamaks. Kõik ümberringi peaks muutuma koos sellega rõõmsamaks. Mitmed head võimalused on tekkimas, mille abil oma plaane ja eesmärke ellu viia. 

 

Kuidas mõjutab eelseisev Kaksikute aeg meie tähemärke? 


JÄÄR

Kaksikute aeg toob Jäärale kaasa palju häid võimalusi, tema plaanid ja ettevõtmised võtavad konkreetsema kuju. Jäära elu muutub palju rahulikumaks. Marss Lõvi märgis muudab Jäära ettevõtlikumaks ja ambitsioonikamaks. Planeedid ise toetavad teda kõikides ettevõtmistes ja teevad tema hingele pai. 

 

SÕNN

Mitmed muutused on Sõnni elus aset leidmas. Kõik minevikuprobleemid on nüüd lõplikult selja taga, aeg on vaadata tuleviku suunas. Jupiter toob Sõnnile kaasa mitmeid häid võimalusi, tänu millele saab Sõnn lõpuks ometi tasu oma hoolsa töö eest. Kaksikute energia aga muudab Sõnni igapäevase elu ilusamaks ja palju rahulikumaks. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikutele peaks eelseisev periood tooma palju õnne kaasa. Maikuu lõpp toob kaasa häid uudiseid. Päike muudab Kaksikute elu palju ilusamaks, tänu sellele tunneb ta end lõpuks ometi õnnelikuna. 


VÄHK

Kui Päike siseneb Kaksikute märki, tahab Vähk oma kaitsvast kestast välja tulla. Planeedid muudavad Vähi ambitsioonikamaks ja ettevõtlikumaks, tänu sellele suudab ta viia mitmed oma plaanid ellu. 


LÕVI

Maikuu oli kokkuvõttes üsna kiire ja sündmusterohke. Päikese sisenemisega Kaksikute märki peaks Lõvi elu muutuma aga rahulikumaks. Üks suur probleem peaks leidma lahenduse ja üks investeering kandma vilja. 


NEITSI

Päike Kaksikutes toob Neitsile emotsionaalse vabanemise. Maikuu lõpp peaks Neitsile kaasa tooma palju häid uudiseid. Tänu sellele peaks Neitsi end tundma palju paremini, planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 


KAALUD

Kaksikute aeg mõjutab kõige rohkem Kaalude eraelu ja suhete sektorit. Lähedased annavad Kaaludele jõudu ja tuge, aidates tuju tõsta. Üks ilus kohtumine on ees ootamas, millest saab alguse ilus armulugu. 


SKORPION

Kaksikute aeg avaldab kõige rohkem mõju Skorpioni tööalases elus. Mitmed head võimalused on tekkimas just töö juures. 

 

 


AMBUR

Kaksikute ajal loob Ambur korra oma suhetes. Paljud asjad muutuvad selgemaks. Mitmed head võimalused on tekkimas, tänu millele võib Ambur nii mõnedki oma suuremad unistused ellu viia. 


KALJUKITS

Kaksikute aeg toob Kaljukitsele kaasa rahu ja harmooniat. Eriti neile, kes on juba paarisuhtes. Kaljukits peaks mõistma, et kõige tähtsam elus on armastus ja üksmeel, olla oma kaaslasega samal lainel ja veeta rohkem aega koos.


VEEVALAJA

Veevalaja plaanid ja tegemised võtavad konkreetsema kuju. Kaksikute aeg muudab Veevalajat enesekindlamaks, julgemaks ja ambitsioonikamaks. 

 

KALAD

Kaksikute aeg ümbritseb Kalasid heade ja hoolivate inimestega. Kalad teavad, mis on nende jaoks hea ja mis mitte, seega on kõige õigem pöörata üldse selg toksilistele inimestele. 




Kommentaare ei ole