{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui vana on sinu hing?

   Kas sulle on juba öeldud, et sa oled oma hingelt noor? Või kas keegi on sulle ette heitnud, et sa käitud nagu igavene ...



 

 Kas sulle on juba öeldud, et sa oled oma hingelt noor? Või kas keegi on sulle ette heitnud, et sa käitud nagu igavene teismeline? Kuidas ka ei ole, kui sa tahad teada saada, kui vana on sinu hing, siis võib-olla see isiksusetest võib sind aidata. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed? 

 

VANA MEES

Kui sa nägid kõigepealt vana meest selle pildi peal, tähendab see seda, et sa oled aastate jooksul saanud vanemaks ja targemaks. Kui varem oli sul raske oma emotsioone kontrollida, siis nüüd suudad sa end paremini vaos hoida. Sa tuled oma tunnetega paremini toime ja suudad inimestega suhelda ilma, et sa ütleksid midagi, mis võiks haiget teha või mõjuda solvavalt. Kõike seda oled sa oma elu jooksul õppinud. 

 

 

Enne olid sa liiga tundlik, lained lõid tihti üle pea ja su suhted inimestega olid keerulised. Täna oled sa palju vaoshoitum, tegutsed teadvuslikumalt ja valid paremini oma sõnu. Sa ei ärritu ega solvu enam nii tihti, sa ei võta asju nii isiklikult nagu varem, sest see lihtsalt ei muuda mitte midagi. Seda kõike on elu sulle õpetanud. Sa katsud anda endast parima, et su mõtted ja soovid, mid sa tahad teistele edasi anda, oleksid selged ja kõigile arusaadavad. Jah, sa oled oma elus haiget saanud, kõik see on jätnud oma jälje. Selle tõttu oled sa pidanud ise toime tulema ja saanud küpseks enne teisi. Ainult, et sa peaksid oma hingehaavad siiski terveks ravima, et nad sulle enam haiget ei teeks. 

Sest su emotsionaalsed haavad, mida sa kogu elu kannad, koormavad sind. Nad ei lase sul oma eluga edasi minna nii isiklikus elus, kui töö juures. Meie elukogemused mõjutavad suurel määral seda, milliseks me muutume ja milliseks kujunevad meie suhted teistega. Sinu puhul on su traumad aidanud sul saada kiiremini suureks. Aga samas jälle oled sa sa kõige selle tõttu, mida sa oled pidanud üle elama ka vaiksem ega ütle kõiki oma mõtteid välja. 

 

 

 

NOOR NAINE

Ilmselt oled sa oma hingelt noor. Kui on vaja mingi tähtis otsus vastu võtta, ei mõtle sa kaua vaid vaatad, et saaks selle rutem kaelast ära ega mõtle palju tagajärgede peale. Sa ei hakka kaaluma pluss ja miinuspunkte selle juures. See aga võib olla nii hea, kui halb. Samas oled sa inimene, kes oskab rõõmu tunda ka väikestest asjadest elus. Sa leiad, et elu on ilus. Sa tahad ümbritseda end rõõmsate inimestega, kellega sa saad vabalt naerda, muretsemata millegi muu pärast. Sa tahad tunda elust rõõmu ja nautida iga päeva. Lastega saad sa väga hästi läbi, isegi rohkem, kui endaealistega. Ãœldse sobid sa noorematega paremini kokku. 

Sulle meeldib laste muretu loomus, nende oskus andestada ja minna oma eluga edasi, selle asemel, et muretseda ja pikka viha pidada. Milleks? Elu on ju nii lühike. Sina ei taha muretseda. Sa teed seda, mis sulle meeldib. Sa oled loominguline, nii leiab su lapse hing endale rakendust. Sa võid maalida või kirjutada või teha midagi muud ilusat lausa tundide kaupa. Kõikidel ei ole seda oskust, selle tõttu oled sa tõeline õnneseen. 

 

 

Hoolimata sellest, kui vana sa oled, oled sa avatud. Sa tahad tegutseda ja muuta oma elu põnevaks. Sa satud vaimustusse väiksematestki asjadest, mis stimuleerivad su kujutlusvõimet ja loomingulisust. Sa näed nii palju ilu enda ümber. Sulle meeldib uute inimestega kohtuda, avastada teisi kultuure. 

Sellisel muretusel võib olla ka teine külg. Kui sa peaksidki vihastuma, siis võid sa oma suhetele palju halba teha. Sa võid ütelda midagi, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Selle tõttu võid sa paljudest oma sõpradest ilma jääda. Kui sa tahad oma käitumist parandada, pead sa õppima oma süüd tunnistama. See näitab, et sa oled piisavalt tark, et näha seda, et sa oled eksinud. Sest hing võib olla noor ent käituda tuleb arukalt ja läbimõeldult, sõltuvalt olukorrast. Ãœks ei takista teist, selles seisnebki tasakaal. 





Kommentaare ei ole