{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad lepivad oma eksiga ära veel enne maikuu lõppu

foto : unsplash / Firmbee.com     Maikuu viimane nädal ongi...

foto : unsplash / Firmbee.com

 

 

Maikuu viimane nädal ongi käimas ja kevad on varsti läbi saamas. Suvehooaeg ei ole enam kaugel. Milliste tähemärkide esindajad lepivad aga veel enne maikuu lõppu oma eksiga ära? Ühel või teisel moel viib saatus neid kokku inimesega, kellel oli nende elus nii tähtis koht. Vaata järele, kas sina ka saad oma endise kallimaga kokku selle kevadel? 


Milline on planeetide seis maikuu lõpus?

Maikuu on möödunud ruttu ja märkamatult. Planeetide seis selle aasta mais on aga natuke konfliktne. Ühelt poolt oli palju vastuolulisust : Marss Lõvis, Pluuto Veevalajas ja Jupiter ning Põhjasõlm Sõnnis. Tegelikult mõjub selline planeetide seis aga motiveerivalt, õhutades ambitsioonikusele. Paljudel avanevad head võimalused viia oma unistusi ellu. Ent valitsev õhkkond võib samal ajal olla ka elektriline ja põhjustada konfliktseid olukordi. 

 

 


Millised tähemärgid kohtuvad veel enne maikuu lõppu oma endise kallimaga? 

 

Nagu öeldud, viib elu ühel või teisel viisil inimesed kokku, elustades vanu mälestusi ja tuletades meelde endisi aegu. 


LÕVI

Kallis Lõvi, tundub, et elu on toomas su ellu armastust, tahad sa seda siis või ei taha. Üks inimene sinu minevikust on otsustanud sind endale tagasi saada ja teeb kõik, et võita taas su süda ja usaldus. Ole siiski ettevaatlik ja ära unusta, et inimesed ei muutu niisama ja ookean on kalu täis. Milleks hakata vana suppi üle soojendama? 

 

 


KAKSIKUD

"Sellest saab meie suvi...". Saatus on otsustanud sind proovile panna, tuletades sulle meelde ühte suve ja ühte inimest sinu minevikust, keda sa nii palavalt armastasid kunagi. See võib sulle probleeme kaasa tuua, kui sa otsustad kiusatusele järele anda. Ära kuula oma südame häält, ära otsi oma ellu vaheldust, ära lase ennast pehmeks rääkida. Jäta minevik selja taha, nii on kõikidele parem. 


SÕNN

See inimene, keda sul on nii raske unustada, ei ole ka sind täiesti unustanud. Sa ei ole temast juba ammu midagi kuulnud, see aga ei tähenda nagu ei mõtleks ta sinu peale. Enne, kui sa midagi teed ja otsustad, mõtle kaks korda järele. Ära lase oma südamele teist korda haiget teha. Hoia ennast, hoia oma südant, isegi, kui ta vannub, et ta on muutunud ja armastab sind üle kõige. Ära vasta ta kõnele!



kodused lood 2023© kopeerimine keelatud

Kommentaare ei ole