{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoobi lahutamatud paarid, mida mitte miski ega keegi ei lahuta

    foto : unsplash / Thomas Curryer Armastus on õnne ja juh...

 

 

foto : unsplash / Thomas Curryer

Armastus on õnne ja juhuse mäng. On neid, kellega sa leiad kohe ühise keele ja tekib vastastikkune tõmme ja siis on neid, kellest hoiaks kaugele eemale. Aga õnneks on igale astroloogilisele tähemärgile olemas ideaalne partner. Mitmed märgid aitavad ära tunda seda, millised sodiaagipaarid omavahel sobivad ja millised mitte. Kõigepealt tuleb arvesse võtta iga tähemärgi element. Osad elemendid tõmbuvad, osad on vastuolus. Näiteks Vesi kustutab Tule aga kastab Maad, samal ajal, kui Õhk sütitab Tuld. Ehk siis konkreetsemalt tähendab see seda, et Veemärkidel (Vähk, Skorpion, Kalad) on suurem Å¡anss saada paremini läbi Maamärkidega (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ja Tulemärgid (Jäär, Lõvi, Ambur), sobivad kõikide märkide järgi paremini Õhumärkidega (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja). 

 

Kellega sobib siis Jäär kõige rohkem? 

Jäära peetakse pigem selliseks, kes otsib rohkem seiklusi ja lõbu oma ellu. Talle meeldivad üllatused, ta tahab adrenaliini ja seda ka oma suhetes. Ta on hästi tegus ja ettevõtlik, tema on see, kes teeb esimese sammu ja tahab seejärel, et kõik läheks tema tahtmist mööda. Loomulikult on tema see, kes kõik otsustab. 

  • Kaaludega elab ta igavesti õnnelikult koos, mitte miski ei lahuta neid. Nad täiendavad teineteist. Kaalude esindaja aitab vaigistada Jäära tormakat loomust ja tänu Jäära eeskujule julgevad Kaalud kõike järele proovida ja katsetada oma elus.
  • Teine tähemärk, kellega tekib kohe hea omavaheline suhe, on Kaksikud. Neil jagavad mõlemad sama eluvaadet. Neile meeldib palju lõbutseda ja flirtida. Nad on väga ilus paar, teavad alati, mida teha, et mitte lasta rutiinil ja üksluisusel oma suhet hävitada.

 

Kellega sobib Sõnn kõige rohkem? 

Sõnn on hästi praktilise mõtlemisega. Ka oma suhetes jääb ta samasuguseks, ta võtab aega, et analüüsida iga olukorda ega alusta ühtegi suhet ilma eelnevalt läbimõtlemata. Ta tahab teist inimest eelkõige usaldada ja võib sellepärast muutuda armukadedaks või domineerivaks. Ent ometi on ta oma hingelt hea ja õrn, isegi tundlik. Teda valitsev planeet Veenus on teinud temast gurmaani, kes armastab häid toite, mida nautida koos kallimaga. 

  • Neitsiga sobib ta väga hästi, nad mõistavad teineteist sõnadetagi. Ja lubavad endale mõnikord natuke vallatust, et igavust ja rutiini eemal hoida.
  • Kalade ja Vähiga on suhe  ideaalne, neil on teineteise vastu tugev tõmme. Nad hindavad teineteist esimesest pilgust, tunnevad nõrkust peale esimest naeratust ja armastavad peale esimest ühist naeruhoogu. Sõnn tunneb end mõlemaga hästi ja usaldab neid kinnisilmi.


Kellega sobivad Kaksikud kõige rohkem? 

Kaksikud oskavad rääkida paremini, kui keegi teine. Kaksikute märgi esindaja teab, kuidas oma võlusid ära kasutada selleks, et võita oma kallima südant. Armastus on tema jaoks nagu mäng või kunst, mida ta valdab väga hästi ja milles ta on osav, see on nagu väljakutse tema jaoks. Mis aitab tal rutiini unustada. Lisaks on tal hea huumorimeel, mis tuleb talle ainult kasuks.

  • Amburiga ei lähe nad kunagi lahku. Nende suhe on tasakaalukas, nad austavad teineteise vabadust ning iseseisvust. Nad usaldavad teineteist, elavad päev-päeva järel ja oskavad lõbutseda ning elu nautida. Koos võivad nad minna laia maailma rändama ja ehitada ise oma maailma üles teki all.
  • Kaljukitsega on tal selline originaalne suhe. Nad täiendavad teineteist ideaalselt. Kaksikud aitavad Kaljukitsel mugavustsoonist välja tulla ja näha maailma läbi teise pilgu, Kaljukits aga aitab Kaksikutel ennast rohkem vaos hoida, tuues ta ellu rohkem stabiilsust. 
  • Veevalajaga on alati pidu ja pillerkaar. Nad teavad, mida teha, et neil kunagi igav ei hakkaks. Neil on samad väärtushinnangud. Tavaliselt olid nad enne armumist sõbrad. Nad näevad elu läbi sama vaatenurga. Nad on avatud meelega. Nende armulugu on tõeline kingitus nende mõlema jaoks.
     

 

 

 

Kellega sobib Vähk kõige rohkem? 

Vähi tähemärgi esindaja on õrn ja hoolitsev. Lausa emalik. Armastuses on ta valmis kõigeks, et näha oma kallimat õnnelikuna. Ta vajab ka ise palju hoolt ja armastust. Ta tahab sellist partnerit, kes julgeks oma tundeid välja näidata ja tõestaks talle iga päev oma armastust. Ei tea, kas see on sellepärast, et tal pole piisavalt enesekindlust või egoistlikel kaalutlustel aga Vähk on juba selline, et kogu maailm peab keerlema ümber tema. 

  • Sõnniga sobib ta hästi, nende suhet ei lõhu miski. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Neil on sama eluvaade ja mõlemad oskavad pingutada selleks, et nende suhe toimiks. Nende puhul tekib ainult see küsimus, et kes keda rohkem armastab. Nad ei hoia kokku sõnade pealt, musitavad ja kallistavad hommikust õhtuni, on mõlemad romantilise hingega ja panevad küünla iga õhtu põlema. 
  • Skorpioniga kestab suhe samuti kogu elu. Nende vahel on puhas kirg, nende suhe on lausa ideaalne. Nad vannuvad teineteisele truudust ja võivad rahulikult öösel magada teadmisega, et petmisel ja valedel pole nende omavahelises suhtes kohta. 

 

Kellega sobib Lõvi kõige rohkem? 

Lõvi on kuninglik ja avaldab paljudele muljet ainuüksi oma olemisega. Armastuses tahab ta, et tal oleks kontroll kõige üle. Ent ta on võimeline ka suuremeelsuseks. Ta on valmis kõigeks oma kallima nimel, talle meeldivad seiklused ja üllatused väga. Ta on tore, elegantne ja väljapeetud, loominguline, oskab suhet üleval hoida ja on keskmisest inimesest kirglikum.

  • Kaksikuga jääb ta kogu eluks kokku. Neil ei tule kunagi ideedepuudust kätte, mille abil oma igapäevasele elule vürtsi anda ning teineteist üllatada. Seiklused on alati seda väärt ja elu on selleks, et lõbu tunda. Nad elavad õhust ja armastusest. Nad naeravad palju ja igav neil juba ei hakka. 
  • Kaaludega hindavad nad samas rütmis. Nad on alati samal lainel. Lõvil ja Kaaludel on samad huvialad. Neile meeldib kõik, mis on ilus. Nad moodustavad väga ilusa paari. Nad avaldavad paljudele muljet. 
  • Veevalajaga on neil ilus elu. Dolce vita. Nad saavad omavaheli ideaalselt läbi, veelgi enam, nad täiendavad teineteist. Ja on teineteise jaoks loodud. Miski ei peata neid. Neil on nii palju mõtteid ja plaane alati peas.

 

Kellega sobib Neitsi kõige rohkem?

Neitsi on sodiaagimärkide seast kõige truum. Ja seda põhjusega: Neitsi ei seo end kunagi liiga kergekäeliselt. Ta tahab hoida end iga hinna eest halbadest üllatustest ja valib hoolega endale partneri kogu eluks. Kui ta on leidnud õige inimese, keda ta usaldab, siis võib ta üllatada, sest ta on võimeline isegi väikesteks vallatusteks, et rutiini eemale peletada. Ta võib muutuda isegi väga  kirglikuks ja romantiliseks, kui ta aga vähegi tahab. Tundub küll, et temaga mingeid üllatusi ette ei tule, tegelikult tõestab elu aga vastupidist.

  • Vähiga on tal suur armastuslugu. Nad mõlemad on truud ja suure südamega ega hoia kokku õrnuste ning hoolitsuse pealt. Nad räägivad armastusest vähem aga näitavad oma tundeid välja nii palju, kui võimalik ja nende suhe on alati 100% romantiline.
  • Kaljukitsega on ilus romaan. Nende suhe on hea. Nad on teineteise vastu tähelepanelikud ja neile meeldib oma kodu eest hoolitseda. Nende suhe on stabiilne. 
  • Neitsiga on suur armastus kogu eluks. Kui muidu öeldakse, et vastandid tõmbuvad, siis siin on ehe näide, et ka sarnased võivad omavahel hästi läbi saada.

 

 

 

Kellega sobivad Kaalud kõige rohkem? 

Kaalude tähemärki valitseb armastuse planeet Veenus, mille tõttu Kaalud ongi nii romantilised ja kirglikud.  Kaalud on alati valmis teisi ära kuulama, on oma südamelt head ja hoolivad. Flirtimine on kunst omaette rohkem, kui mäng. Kui mõni võib pidada teda kergemeelseks, siis tegelikult on ta oma hingelt truu. 

  • Lõviga on armastus kogu eluks. Lõvi päikeseline külg meeldib Kaaludele, Kaalude tundlikkus jälle on Lõvile meele järgi. Nende suhe tekitab nii mõneski kadedust.
  • Sõnniga on nad mõlemad sama tundlikud. Neid mõlemaid valitseb Veenus, nad on alati samal lainel. 
  • Amburiga on tal väga kirglik suhe, nad sobivad ideaalselt. Ambur aitab Kaaludel maailma avastada, Kaalud aga toovad uusi inimesi Amburi ellu. Neil juba koos igav ei hakka.
  • Veevalajaga saavad nad hästi läbi. Neil on sama eluvaade. Mõlemad on hästi intelligentsed ja ilmselt see võlubki neid teineteise juures. Ãœheskoos on nad valmis muutma maailma paremaks paigaks, selle tõttu jututeemast juba puudu ei tule ja lobiseda võib varahommikuni välja.

 

Kellega sobib Skorpion kõige rohkem? 

Skorpion võib küll salvata aga ta on hästi kirglik. Ta elab oma fantaasiate maailmas ja ei tea, mis on tabu. Ta on võluv ja lummav. Armastuses annab ta endast kõik aga tahab vastu sama palju. Ta annab ihu ja hinge ning laseb end tunnetest kaasa viia. Skorpioni puhul tuleb ära märkida, et ta on hästi seksuaalne. See on tema elu metafüüsika. Kõige raskem on tema jaoks leida see õige inimene.

  • Kaljukitsega kestab nende suhe igavesti. Ehkki nad on otsekui pärit erinevalt planeedilt. Kaljukits on pigem diskreetne ja tagasihoidlik, Skorpion on aga vaga vesi ja sügav põhi. Aga ometi moodustavad nad väga ilusa paari. Nende suhe on peaaegu maagiline. Nad on sama tundlikud mõlemad ja peavad truudust väga tähtsaks. Valetada ei tohi, petta samuti mitte.
  • Vähiga on tugev alkeemia. Nende armulugu on väga ilus. Kui nad koos on, on tunda armastust nende vahel. 
  • Lõviga on suhe hea. Nad katsuvad teineteisele muljet avaldada. Koos võivad nad teha suuri tegusid. 

 

Kellega sobib Ambur kõige rohkem?

Ambur on sodiaagi seikleja. Ta ei püsi pudelis ka paigal. Ta on Tulemärk. Unistab ainult sellest, et saaks ringi rännata ja avastada kõiki maailma saladusi. Ta on alati entusiastlik, alati rõõmus. Ta armastab elada ja sellepärast elab ta päev-päeva järel muretsemate tuleviku pärast. Ta lihtsalt ei viitsi muretseda ja oma pead vaevata. Iga inimene tunneb end tema käte vahel erilisena. Ainulaadsena. Tal on see miski, mida teistel ei ole ja mis peatab aja ning muudab hetke nii maagiliseks. Suhe temaga on lihtsalt imeline. 

  • Kaaludega jääb ta kogu eluks kokku. Nende omavaheline suhe on väga hea ja nad on lausa loodud teineteise jaoks. Ambur toob Kaalude ellu rõõmu ja lõbusust. Kaalud aga pakuvad Amburile turvatunnet. Koos moodustavad nad ideaalse paari, mis saab igast raskusest üle. 
  • Lõvi on Amburi ideaalne partner. Mõlemad Tulemärgid lähevad elus edasi käsikäes. Nad toetavad ja aitavad teineteist vastastikku.
  • Jäär ja Ambur on loodud kokku. Mõlemad on tegusad ja aktiivsed, neile meeldib mängida kassi ja hiirt: see aitab neil oma suhtesse vürtsi lisada. Nende armastus on tuline ja kirglik.


 

 

Kellega sobib Kaljukits kõige rohkem? 

Kaljukitsel pole alati kõige parem kuulsus, sest teda peetakse liiga tõsiseks ja külmaks teiste vastu. Tegelikult on see see külg, mida ta teistele välja näitab. Oma südames on ta soe ja hooliv. Ja temaga võib lausa lõbus olla. Tal on vaja ainult aega, et end teistele avada. Kaljukitse valitsev planeet on Saturn, aja ja struktuuri planeet. Seega ei tee Kaljukits kunagi midagi poolikult. Ta on väga truu ja võtab alati aega, et olukorda hinnata enne, kui ta end kellegagi üldse seob. Kui ta on sulle aga oma sõna andnud, ei võta ta seda kunagi tagasi.

  • Sõnniga jäävad nad kogu eluks kokku. Mõlemal Maamärgil on samad põhimõtted ja väärtushinnangud. Nad hindavad kõrgelt ja peavad tähtsaks truudust, turvatunnet ja stabiilsust. Nad lähevad elus edasi käsikäes ja muudavad oma elu unistuseks. 
  • Jääraga mängib Kaljukits kassi ja hiirt. Jäär tõukab Kaljukitse mugavustsoonist välja tulema, Kaljukits aitab aga Jääral oma kohta elus leida. Nad täiendavad teineteist hästi.
  • Vähiga on armastus esimesest silmapilgust. Nad on alati samal lainel. Nende suhe on täis armastust ja hoolt.


Kellega sobib Veevalaja kõige rohkem? 

Veevalaja on nagu sodiaagi tornaado. Hästi originaalne. Moderne. Ta ei istu kunagi ja on alati millegagi tegevuses. Ta peab kalliks oma isiklikku vabadust ja on hästi avatud meelega. Ta tahab kõike järele proovida, huvitub teistest ja kuulab paremini ära, kui keegi teine. Armastuses on ta alati valmis oma kallimat toetama kõiges. Ta toob suhtesse inimlikku soojust, head energiat ja aitab oma partneril viia oma unistusi ellu ning minna läbi tallamata teeradu. 

  • Amburiga jääb ta kokku kogu eluks. Nad mõlemad armastavad seiklusrikast elu, tahavad avastada uusi asju ning armastavad elu nautida. Nad võivad ehitada üheskoos üles uue ja parema maailma. Nende suhtes pole igavusel kohta, nad isegi ei tunne seda sõna.
  • Kaksikutega on suhe täis kirgede möllu. Nad armastavad armastust ja leiavad alati võimaluse teineteise üllatamiseks. Kirg nende vahel ei kao kunagi. Võiks lausa öelda, et neil on kuum suhe.

 

Kellega sobivad Kalad kõige rohkem? 

Kalade tähemärgist on raske aru saada. Ta väljendab oma armastust pigem läbi tegude, kui sõnade. Ta on suur romantik, kellel on väga hea süda. Talle meeldib puhas ja siiras armastus, ta unistab ilusast armastusloost rohkete kallistustega. Ta on tähelepanelik ja hooliv. 

  • Sõnniga on armastus kogu eluks. Nad räägivad mõlemad ühist keelt, ehk siis armastuse ja romantika keelt. Nad tahavad oma armastust tõestada läbi tegude. Nad on mõlemad truud ja hoolivad. Käsikäes jõuavad nad kaugele.
  • Kaaludega on armastus esimesest silmapilgust. Ehkki nad on mõlemad väga erinevad (Kalad on rahulikud ja pigem üksikud, Kaalud on seltskonnaliblikad), siis täiendavad nad sellest hoolimata teineteist. Nende suhe oleks nagu võetud armastusfilmist. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadeta.
  • Amburiga võib suhe täitsa toimida. Ambur aitab Kaladel mullist välja tulla ja maailma avastada, Kalad aga panevad Amburi unistama. 

 

 Kodused lood © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole