{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millist mõju avaldab tänane täiskuu Skorpioni märgis?

foto : unsplash / Jack Taylor      Täna on taevas täiskuu S...

foto : unsplash / Jack Taylor

 

 

 Täna on taevas täiskuu Skorpioni märgis, millega kaasneb kuuvarjutus. Kuuvarjutus Skorpioni märgis on täis tugevat energiat ja sügavaid emotsioone, mis soovitab meil panna kinni see peatükk oma elus, mis ei too sulle enam midagi peale südamevalu ja mure ning avada uus. Kuuvarjutuse tõttu on täiskuu energia veelgi tugevam. Tegemist on poolvarjutusega, mis tähendab, et Kuule langeb ainult Maa poolvari, mille tõttu täiskuu ei sära nii nagu tavaliselt ega ole nii ere. Ent ka poolvarjutuse energia on tugev. Täiskuu kuuvarjutusega võib tähendada millegi lõppu, millegi sulgemist ja eesolevaid muutuseid, mis muudavad meie arusaamist elust. Äkiline muutus võib meid ees oodata, mis aitab meil vabaneda minevikust. Astroloogide sõnul on selle täiskuu energia üsna kaootiline. Ja süüdi on selles salapärane ja müstiline Skorpion.

5. mai kuuvarjutus leiab aset selle aasta 5ndal kuul Skorpioni 14° juures. Ka 14 on seotud number 5-ga (1+4), selle tõttu ongi tänase päeva kõige võimsam ja tugevam number 5. Number 5 on muutuste, loomingulisuse, kujutlusvõime ja mängu number. Astroloogias on viies maja seotud Lõvi tähemärgiga, armastuse, romantika, laste ja kõige sellega, mida me teeme selleks, et end hästi tunda ja lõbutseda. Mängu kaudu lapsed õpivadki, arenevad, kasutavad oma kujutlusvõimet ära ja õpivad elama maailmas, mis neid ümbritseb. Täiskuu kuuvarjutus Skorpioni märgis ei sarnane mängule, sest ta kannab endas rasket energiat, mis võib raputada meie kõige sügavamaid emotsioone. Minevikumälestused ja rasked kohad elust võivad üles kerkida. Mõnedki saladused tulevad täna päevavalgele. Me võime olla selle tõttu emotsionaalsemad ja nõrgemad. Skorpion aitab meil lahti harutada alateadvuse kõige sügavamad osad, pannes meid oma hirmude ja kartustega vastu seisma. Skorpioni energia võib olla samaaegselt tervendav, kui hävitav. Ilmselt toob tänane päev pisaraid, südamete purustamist ja suhete lõppu. 

 

 

Ent see täiskuu on samuti seotud tihedalt Uraani energiaga, mis võib tuua endaga kaasa ootamatuid muutuseid. 

Seekordne kuuvarjutus aitab meil vabaneda sellest, mida me enam ei taha. Kui miski asi saab selle kuuvarjutusega sinu elus lõpu, kui sa otsustad teha minevikuga lõpparve, siis aitab Kuu energia sul kõikidest raskustest üle saada. Lase heal enda juurde tulla ja halval minna.  


Kuidas mõjutab see täiskuu sinu tähemärki? 


JÄÄR

Ilmselt on kõige tähtsamal kohal suhted. Täiskuu energia aitab sul vabaneda mürgistest inimestest, kelle vastu sa oled usalduse kaotanud. Sa vajad tasakaalu oma ellu, sa vajad hingerahu, sa ei pea ennast teiste pärast ohverdama. 


SÕNN

See täiskuu sind küll muretsema ei pane ja sul on tuline õigus. See täiskuu mõjutab kõige rohkem sinu suhete sektorit. Sa pead ise aru saama, milliste inimestega oled sa olnud liiga pealiskaudne ja kas sul maksab neid suhteid enam üldse hoida? 

 

 

 

KAKSIKUD

Täiskuu vabastab sind su muredest ja probleemidest, vana rutiin vahetub uuega. Vähemalt leiad sa tänu sellele oma hingerahu üles. 

 

VÄHK

Sa oled natuke pahane mõnede lähedaste peale, nüüd on aeg vabastada end kõigest sellest, mis teeb sulle haiget ja mõjub sulle koormavalt. Sa pead õppima neil, kes soovivad sulle head ja neil, kellel on sinust täiesti ükskõik. Ära kuluta oma energiat valede inimeste peale. 

 

LÕVI

Aeg on teha minevikuga lõpparve. Pane see koorem oma õlgadelt maha, mida sa nii vapralt kannad pikemat aega. 


NEITSI

Ilmselt paneb see täiskuu sind tõtt vaatama oma hinge saladustega, millest sa midagi teada ei taha ja mida sa oled nii kaua varjata püüdnud, tehes näo nagu midagi pole juhtunud. Sa võid avastada selle, kes sa tegelikult oled. 


KAALUD

Seekordne täiskuu vabastab sind kõigest, millega sa oled end alateadlikult sidunud kõikide nende aastate jooksul. On siis tegemist asjadega, millega sa oled end sidunud, valede väärtushinnangutega, inimestega, kes ei soovi sulle head või hirmudega, mis ei lase sul oma elu elada. 

 

 


SKORPION

Seekordne täiskuu ei ole sinu vastu kõige parem. Ent ta aitab sul vabaneda kõigest sellest, mis sind koormab. Sa pead vabastama end sellest, mis teeb sulle haiget.


AMBUR

Sa pead mõtlema oma elu üle järele. Aeg on asjad sirgeks rääkida. Aga kõigepealt pead sa selgeks tegema, millised on sinu tegelikud soovid ja vajadused. 


KALJUKITS

Seekordne täiskuu võib valgustada sinu vajadust olla tunnustatud, sinu soovist teiste heakskiidu järele, mis teeb sulle endale kõige rohkem halba. Üks ootamatu vahejuhtum võib aset leida kas isiklikus või tööalased elus, mis aitab sul paremini mõista ja aru saada, et tegelikult on kõik just nii nagu peab. 


VEEVALAJA

Sa oled energeetiliselt kurnatud, seekordne täiskuu sulle puhkust ei too. Vastupidi, see täiskuu tuletab sulle su lapsepõlve meelde ja seda, mida sa sellest ajast endaga ikka veel kaasas kannad. Sa maha rahustama oma sisemise lapse ja ütlema talle, et kõik on korras. 


KALAD

Ilmselt tuleb ka sinul mineviku ja selle varjudega tõtt vaadata. Tänu sellele on uued võimalused tekkimas ja uued perspektiivid avanemas.


Kommentaare ei ole