{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : maikuu keskpaik tuleb natuke pingelisem nende tähemärkide esindajate jaoks

    Merkuuri retrograad saab lõpuks ometi läbi. Aga veel on liiga vara hõisata, sest Merkuuri retrograadi mõju on alati tund...

 


 

Merkuuri retrograad saab lõpuks ometi läbi. Aga veel on liiga vara hõisata, sest Merkuuri retrograadi mõju on alati tunda veel ka peale ametliku aja lõppu. Ja ka sellepärast, et planeetide seis ei ole praegu kõige parem. Isegi, kui Merkuuri retrograadi lõpp toob kaasa head õnne osade tähemärkide esindajatele, ei ole teised veel kaitstud. 


Milline on planeetide seis maikuu keskel? 

Samal ajal, kui Merkuur hakkab taas õigetpidi liikuma, liiguvad planeedid ikka edasi. Merkuuri retrograad ei ole sugugi aasta kõige suurem sündmus. Taevalaotuses leiab kogu aeg midagi aset, näiteks sellel nädalal siirdub hea õnne planeet Jupiter Jäära märgist Sõnni märki. See erakordne sündmus leidis viimati  aset kümme aastat tagasi. Jupiter on õnne ja külluse planeet, tõenäoliselt on tegemist selle aasta kõige positiivsema sündmusega, mis puudutab peamiselt kõiki maamärke, tuues neile kaasa suuremat rahaõnne, tööalast edu ja palju häid võimalusi. Jupiter Sõnni märgis muudab elu paremaks ja seda on meil praegusel hetkel hädasti vaja, eriti peale viimast täiskuud Skorpionis ja Pluuto retrograadi algusega.


Milliste tähemärkide jaoks ei tule maikuu keskpaik kõige kergem? 

 

 

Ole diplomaatilisem! 

KAKSIKUD

Kõikide märkide järgi võiks ju arvata, et Kaksiku elus hakkab just nüüd hästi minema, sest teda juhtiv planeet Merkuur hakkab taas liikuma õigetpidi. Tegelikult raputavad aga kosmilised tormid hetkel Kaksikute elu. Saturn Kalades soovitab Kaksikutel võtta aega iseenda jaoks ja mõtelda enne tegutsemist. Kaksikutel on väga raske oodata ja teha asju rahulikult, seekord võiks ta aga võtta eeskuju Neitsilt. Neitsil on kindlad piirid elus paigas, ta ei tee kunagi mitut asja korraga. Samuti peavad Kaksikud olema diplomaatilisemad nagu Kaalud, usaldama rohkem iseennast ja lahkuma kohe, kui pinged tekivad.

 

 


Tee kokkuvõte

LÕVI

Tee väike kokkuvõta oma elus, et vaadata järele, kas sa liigud ikka õiges suunas. Sul on sageli raske oma vigu tunnistada ja aru saada, et sa oled eksinud. Sa oled tubli tulemärk ning teed kõike ihu ja hingega, sulle meeldib rohkem tegeleda sellega, mis teeb sulle rõõmu. Pluuto Veevalajas (opositsioonis) on aga teinud sulle teistsugused plaanid. Võib-olla tulevad mõned asjad sulle tagasi suure üllatusena tagasi nagu bumerang, võib-olla on tegemist kunagise südamevaluga või muu mälestusega. Pluuto soovitab sul teha läbi kevadine suurpuhastus oma elus. Jah, kulla Lõvike, alati ei saa mängida ja lõbutseda. Tuhni oma hinge kõige sügavamas sopis ja vabasta end kõigest sellest, mis ei lase sul rahulikult elada. Ravi oma hingehaavad terveks ja tee ruumi õnnele ja rõõmule oma elus. 

 

 > an>


Organiseeri oma elu paremini

VEEVALAJA

Veevalajale ei meeldi oma elu organiseerida ja planeerida, tema tahab teha oma plaane vastavalt päevale ilma, et ta peaks millegi muu pärast muretsema. Tuleb, mis tuleb. Carpe Diem. Ainult, et praegusel hetkel on meie väike Veevalajake nurka surutud. Ja jällegi on selles süüdi Pluuto. Pluuto jätkab tegemisi Veevalaja märgis kuni 11. juunini, seejärel liigub retrograadselt Kalade märki. Sellepärast ongi Veevalaja elu praegusel hetkel nii kaootiline. Kõige parem oleks, kui ta suudaks ennetada võimalikult hästi kõiki sündmusi oma elus ja vabastada end sellest, mis teda koormab igapäevases elus. Organiseerida oma elu paremini. Järgmisel aastal tuleb Pluuto oma kuriteopaigale tagasi, et kontrollida, kas kõik õppetunnid on korralikult õpitud.

Kommentaare ei ole