{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne kaasa nende tähemärgi esindajatele (Merkuuri retrograad saab ka lõpuks ometi läbi)

foto : unsplash / Tim Zänkert      Aeg läheb ja rõõmud jääv...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 

 Aeg läheb ja rõõmud jäävad. Aeg on teha lühike kokkuvõtte. Planeetide seis on viimasel ajal üsna vastuoluline olnud. Kõigepealt pidime me hakkama saama Merkuuri retrograadiga ja nüüd tuleb toime tulla Pluuto retrograadiga. Alati ei lähe kõik plaanikohaselt aga kõik saab varem või hiljem korda. Õnneks on meid ees ootamas ka teistsugused muutused. Ja palju häid uudiseid. 

Veenus ja Marss on mõlemad Vähi märgis, muutes meid emotsionaalsemateks. Kuu on Veevalajas sellel nädalavahetusel, soovitades meil nautida rohkem elu ja muretseda vähem.  

Järgmise nädala suurem sündmus on see, et Merkuuri retrograad on lõppemas. Alates 15. maist hakka Merkuur liikuma taas "õigetpidi". Sellega koos peaksid kaduma kõik pinged ja arusaamatused. Mis veelgi parem, Saturn koos Veenuse ja Merkuuriga aitab meil näha paremini seda, mis meie elus toimub. Tänu sellele mõistame me paremini, millised on meie tõelised soovid ja vajadused. Omavahelised suhted peaksid paranema. Kõik viimase aja erimeelsused peaksid kaduma. Ja kõige tipuks siseneb hea õnne planeet Jupiter 16. mail Sõnni märki, tuues meie igapäevasesse ellu rohkem rõõmu ja õnne tänu väikestele asjadele. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal aga rohkem õnne kaasa? 

 

 


Kõige rohkem õnne toovad planeedid selle tähemärgi esindajatele

SÕNN

Hea õnne planeet Jupiter on sisenemas 16. mail Sõnni märki, koos sellega on Sõnnide elus algamas väga hea ja õnnelik periood. Mitmed head võimalused on tekkimas. Kõikidel Sõnni tähtkujus sündinutel on praegu väga head tuleviku väljavaated. 

Tänu Jupiterile viib Sõnn mitmed oma unistused ellu. Tema elu muutub palju paremaks. Ja kõige suurem kingitus, mille Jupiter Sõnnile teeb, puudutab rahaasju. Kõikide märkide järgi toob Jupiter Sõnnile suurema summa raha kaasa, tänu millele saab Sõnn oma majanduslikku seisu kindlustada ja parandada. Võib ka juhtuda, et Sõnnile pakutakse parema palgaga töökohta või ametikõrgendust. 

 

Head üllatused on ees ootamas selle tähemärgi esindajaid töö juures



VÄHK

Vähi tähemärgi esindajad on praegu tähelepanu keskmes kuni 20. maini, kuna 2 tähtsamat planeeti - Marss ja Veenus - on hetkel just Vähi märgis. Mõlemad planeedid liidavad oma jõud, et muuta Vähi esindajate elu ilusamaks ja paremaks. Kui Marss kohtub Veenusega, on see märguanne Vähi jaoks, et aeg on viia oma plaanid ellu. 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, siis on mitmed head võimalused tänu sellele tekkimas, sest kõik aeglased planeedid on otsustanud sind toetada. Sul tuleb lihtsalt selgeks teha, mida sa tegelikult soovid ja tahad. Pane oma eesmärgid paika ja planeedid teevad kõik ülejäänu. Järgmisel nädalal avanevad võimalused, mida juhtub vaid kord elus ja tänu millele võid sa viia mitu oma suurimat unistust ellu. Kõige tähtsam ülesanne ongi välja selgitada, mida sa tegelikult tahad. 


 Praeguse aja kõige populaarsem tähemärk on...



SKORPION

Olgu kohe ära öeldud, et Skorpion ise ei taha populaarne olla ega sattuda tähelepanu keskmesse. Skorpion on sodiaagi kõige salapärasem tähemärk, kes ei tahagi endast kõike teistele rääkida. Planeedid saadavad aga Skorpionile praegusel hetkel head energiat, mis paiskavad ta otsemat teed pidi rambivalguse kätte.   Enne aga, kui ta põgeneda jõuab sinna, kust keegi teda kätte ei saa, oleks hea, kui ta vähemalt haaraks headest võimalustest kinni, mida elu talle kaasa toob ja viiks oma eesmärgid ellu tänu heale energiale, mida planeedid talle saadavad.

Järgnevatel nädalatel peab ta olema võimalikult diplomaatiline ja rahulik igas olukorras. Kõik uksed on tema ees avanemas, hea oleks, kui ta tegutseks õigel hetkel ega magaks häid võimalusi maha, mida elu talle toob. Uus ajajärk on tema elus algamas. Uus lehekülg on avanemas. Kõik muutub võimalikuks. Piisab ainult, kui Skorpion midagi soovib ja tema soovid täidetakse.


 

 

 






Kommentaare ei ole