{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

    Tänane päev peaks tooma muutusi su ellu. Saturn on sinu märgis, juhtides su samme. Mitmed uued võimalused peaksid avanem...

 


 

Tänane päev peaks tooma muutusi su ellu. Saturn on sinu märgis, juhtides su samme. Mitmed uued võimalused peaksid avanema. Merkuur on retrograadis. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ilmselt ei saa sa oma mõtteid ühe inimese pealt ära, kellega sa hiljuti kohtusid. Ta tundub sümpaatne ja tore aga seal on üks aga. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis ära unusta, et väikesed meeldetuletused mängivad suurt rolli. Saada kahemõtteline sõnum, mis teeb tuju heaks ja viib mõtted teisele lainele.


Töö

Täna on sind ees ootamas hea ja tasuv päev, ära muutu liiga hajameelseks, muidu magad kõik võimalused maha. Keskendu eesmärkidele. Planeedid hoiavad sind.

 

 


Tervis

Sa peaksid end tundma üsna hästi täna, ära unusta olla soojas. Ja suhelda rohkem välismaailmaga. Ära hakka liiga palju porisema, pessimistlikke inimesi on meie ümber niigi palju.


Raha

Tänane päev võib sulle kõikide märkide järgi raha juurde tuua, kui sa just oma negatiivsete mõtetega head energiavoolu ära ei blokeeri. Jällegi, ära unusta, sa oled ise oma õnne sepp.

 

Väike nõuanne: ära tee nii palju etteheiteid ja ära muutu liiga kriitiliseks


Kommentaare ei ole