{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida see tähendab, kui sa satud sageli öösel kella vaatama täpselt südaöösel ehk 00:00

     Kas pole imelik, kui tihti juhtub nii, et sa vaatad kella just täistunnil? Just südaööl. 00:00. Aga võib-olla see ei olegi ju...

 


 

 Kas pole imelik, kui tihti juhtub nii, et sa vaatad kella just täistunnil? Just südaööl. 00:00. Aga võib-olla see ei olegi juhus ja sellel on mingi sügavam tähendus? Vähemalt usuvad seda paljud inimesed. Ja tegemist ei olegi nii väga ebausu või ingli sõnumiga, sest südaöö ise on juba selline natuke teistsugune, müstiline. Paljude jaoks tähendab sellise kellaaja nägemine seda, et aeg on end kokku võtta. 


Mis on topeltnumbrid? 

11:11; 22:22... jne. Paljud erinevad uskumused on katsunud omistada tähelepanu nendele topeltnumbritele. Kõik sõltub muidugi sellest, mida sina usud aga eks sellel mingi maagiline külg on küll, kui iga kord kella vaadates näed sa topeltnumbreid. On see siis juhus või mitte, topeltnumbrid on tavaliselt selleks, et meile meelde tuletada, et kõik läheb hästi. Ja see on hindamatu väärtusega tegelikult. 

 


00:00 : aeg on olla positiivsem!

00:00 on kõige esimene topeltnumber, mis tähendab algust ja uuestisündi kõiges ning samuti vaimset äratust. 0 on number, mis tähendab muutusi ja uuendusi, mõnede jaoks uue perioodi algust aga seda võib igaüks võtta nii nagu ta usub. Numeroloogias on 0 see, mida ei loeta ja seega on tegu puhta abstraktsiooniga. 

Konkreetsemalt öeldes aga võib südaööd tõlgendada kui soovitust teha minevikuga vaherahu. Muuta oma negatiivsed mõtted ja läbikukkumised millekski paremaks ja ilusamaks. Kui elu on andnud sulle sidrunit, siis tee sellest limonaadi. Näha elu paremas valguses. Olla parem iseenda ja teiste vastu. Mitte keskenduda oma probleemidele ja muredele, vaid sellele, mis teeb sind õnnelikumaks. Sellele, mis sind motiveerib, mitte ei võtta sinult lootust ära. Sellele, mis tõstab sind üles, paneb naeratama, inspireerib, mitte sellele, mis murrab sind maha ja paneb sind tundma nagu sa ei oleks midagi väärt. See on meeldetuletus, et sa pead panema oma murekoorma maha, sa oled liiga kaua olnud tugev aga nüüd on sul aeg unustada kõik oma probleemid, mõtelda ainult headele asjadele ning elada oma elu. Alles siis, kui sa seda suudad, leiad sa kõik, mida sa vajad, et muuta oma elu paremaks. Sa leiad inimesed ja vahendid, mis sind motiveerivad ja aitavad. Mitmed head võimalused tekivad. Sul ei ole ju midagi kaotada! 


Topeltnumbrid ja inglid

Mõned jälle usuvad, et topeltnumbrite taga on inglid. Ja jällegi näitavad need inglid meile õiget teed ja soovitavad jätta kõik hirmud ja kartused selja taha. Milline oleks su elu, kui sa nüüd ja praegu lõpetaksid muretsemise ning mõtleksid ainult sellele, mis teeb su meele rõõmsaks ja sellele, mida sa oma ellu tahaksid? Kui sa näed kella peal 00:00, siis tea, et just nüüd on aeg muuta oma mõtlemist ja hakata elama paremat elu. Muuda oma hirmud positiivseteks mõteteks. Usu rohkem iseendasse. Ole nagu fööniks, mis tõuseb tuhast. 

 


00:00 ja armastus

Mis puutub armastusse, siis on sellel kellaajal aga hoopis teine tähendus. Kui sa oled vallaline ja näed südaööl kella pealt 00:00, tähendab see, et sa varsti kohtud oma suure armastusega. Sest need numbrid on seotud saatuse, tundmatuse ja uue algusega. 

Ka paaridele tähendab see kellaaeg muutusi. Midagi hullu ei maksa selles näha, sest need muutused võivad aset leida rahulikult. Mõned näiteks usuvad, et aeg on anda teine võimalus oma suhtele. Ükskõik siis, kuidas ka ei ole, oled sa vallaline või mitte, 00:00 toob kaasa ilusaid üllatusi. Sinust endast sõltub, kui palju sa seda muidugi usud. 


Allikas: elle.fr

foto : unsplash / Han Chau

Kommentaare ei ole