{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 10 märki, mis näitavad, et sa oled sündinud Kaljukitse tähtkujus

  foto :unsplash / Benjamin Sadjak      Kas sa oled sün...

 


foto :unsplash / Benjamin Sadjak

 

 

 Kas sa oled sündinud 21. detsembri ja 20. jaanuari vahel? Aga sa pole päris kindel, kas sa ikka oled õige Kaljukits või mitte? Loe siis, millised märgid viitavad sellele, et sa oled tõeline Kaljukits. 


Kaljukits on tõsise ellusuhtumine ja kogu oma elu mõtleb ainult töö peale. Ta ei ole selline uljaspea nagu teised, tal on suuremad plaanid ja suuremad püüdlused, kui keskmisel inimesel. 


1. Sa oled ihu ja hingega jaanuarikuu poolt

Kui teistel on aasta alguses masendus, kui teised peavad alkoholivaba jaanuari ja kui teistel on sinine esmaspäev, siis sinu jaoks on see kõik lihtsalt naeruväärne. Jaanuar on sinu lemmik-kuu ja jääb selleks. Jutul lõpp. Sa ei hooli külmast ega talvest, vastupidi, mida külmem on ilm, seda rohkem see sind karastab. Oma sünnipäeval pakud sa juba vastlakukleid, sest see pakub sulle lõbu. 

 

 


2. Sa kuulad oma mõistuse häält. Alati

Oma tunnete ja mõistuse vahel sa valima ei hakka, sa oled juba oma valiku langetanud. Kolmest maamärgist oled sina maale ilmselt kõige lähemal. Kui Sõnn võib lasta ennast juhtida heast söögist ja joogist, Neitsi oma uudishimust ja teadmistejanust, siis sina mõtled alati praktiliselt ja oled ratsionaalne. Keegi ei saa sind narriks teha.


3. Miski ei peata sind

Sihikindlus on sinu teine nimi. Kui sa oled endale midagi pähe võtnud, siis ei saa miski ega keegi sind enam peatada sinu teelt. Jah, sa oled keskendunud ja otsusekindel aga see, mis aitab sul tegelikult oma plaane ellu viia, on distsipliin ja kord. Sina juba tunned aja väärtust ja hinda, selle tõttu valmistad sa pinnase juba varakult ette, et edu saavutada.


4. Sa oled natuke ihne ja kade mõnikord

Kui keegi peaks sinu käest laenu küsima, kortsutad sa kulme ja ütled, et sa ei taha oma sõbrast ilma jääda. Sa oled horoskoobi üks ihnematest tähemärkidest. Sa oled kusjuures ise selle üle väga uhke ja kordad seda ka kõigile, et kõik inimesed võiksid paremini oma raha lugeda, siis oleks seda nutmist ja hammaste kiristamist vähem maailmas ja kõik oleksid oma eluga paremal järjel. 

 

 


5. Sind peetakse külmaks, mõnikord ka südametuks inimeseks

Esmapilgul jätad sa jah sellise jaheda mulje ja hirmutad oma vestluskaaslased ära. Sa ei hakka kellelegi pai ka tegema ega kellegi pead silitama selleks, et õhkkonda paremaks muuta ja inimesed võivad pidada sind natuke järsuks oma ütlemistega. Ja kuna sulle meeldib üle kõige vaikus, siis peavad mõned sind tõeliseks jääpurikaks. Muidugi kaob see arvamus kohe, kui sind paremini tundma õppida.


6. Sul on kogu aeg kiire

Aeg on sinu jaoks raha ja raha on hea selleks, et oma plaane ellu viia. Sa oled töö- ja korra planeedi Saturni väärikas lemmik ja tema hea õpilane, sellepärast sa oledki kehastunud distsipliin ja ambitsioonikus ise. Ja sellepärast su märkmik ongi nii täis kritseldatud nagu mõnel ministril. Ära unusta mõnikord ka magada. Oleks natuke vaheldust.


7. 60% sinu isiksusest moodustavad põhimõtted

Kui osadel inimestel on aukoodeks, siis sinul on neid 25. Mis puudutab sellist uhket tähemärki nagu Lõvi, siis tema puhul on tegemist õilsa hingega. Sinu puhul aga tuleb rääkida eetikakoodeksist, millele sa toetud ja mis sind elus edasi viib. Saturn on sulle andnud nii palju reegleid ja piiranguid. 

 

 


8. Sul on väga raske oma tunnetest rääkida

Sa võid meid uskuda: Kaljukits eelistab palju rohkem sinuga rääkida matemaatilistest võrranditest või aasta aruandest, statistikast ja teaduslikest töödest kui mingist armastusest. Ta mõtleb praktiliselt ja peab oma eneseväärikust tähtsaks, tal on tunne, et ta peab mäetippu vallutama selle jaoks, et näidata oma tundeid ja näidata oma nõrkusi. 

 

9. Miski ei tekita sinus rohkem hirmu, kui läbikukkumine

Sa tahad olla tasemel. See on sinu suurim unistus ja soov. Kas siis enda või teiste jaoks, sa ise paned endale suure pinge peale, et alati teha paremini ja suuta rohkem. Sa ei rahuldu kunagi vähimaga ja sa ei taha mitte mingi hinna eest paigal seista. Sa kardad üle kõige läbi kukkuda ja organiseerid kogu oma elu edu saavutamiseks.

 

10. Viimati tunnistasid sa end süüdi 25. aastat tagasi

Kas sa arvad, et ainult Sõnnid on kangekaelsed? Eksid. Kaljukits on sama jonnakas ja kangekaelne. Ta ise on kindel, et ainult teised eksivad. Oma süü tunnistamine käiks talle üle jõu. Ja ära ootagi, et ta vabandaks. Sest isegi Kaljukitse tarkusel on omad piirid. 

Kommentaare ei ole