{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline näokreem on parem: kas odavam või kallim? Vastus sellele küsimusele võib sind üllatada

foto : unsplash / Mathilde Langevin    Seda, et oma naha ees...

foto : unsplash / Mathilde Langevin

 

 Seda, et oma naha eest tuleb hoolitseda, teavad kõik. Ja muidugi tahame me kasutada kõige paremat näohooldusvahendit aga seda õiget on nii raske leida. Tähtis on, et näokreem oleks niisutav, toitev ja aitaks ka kortsude vastu. Ja valik on ju nii suur. Näokreeme leidub igale nahatüübile ja vanusele. 

Seega ei olegi nii lihtne leida kohe seda õiget näohooldusvahendit,  mis annaks ka häid tulemusi. Millist siis valida? Sellist, mis maksab paar eurot või sellist, mis maksab terve varanduse? Milline on tõhusam? Kas kallim kreem täidab pakendil olevaid lubadusi? 

Selleks, et selles asjas selgust saada, tegi üks Daily Mail' töötaja läbi väikese katse ning proovis oma näol järgi nii kalli, kui odava kreemi. Tervelt kuu aja jooksul kreemitas ta vasakut põske odava Nivea kreemiga(1.90 eurot 100ml) ning paremat põske kalli näokreemi Creme La Mer'ga (492 eurot 100 ml). Ta jagas muljeid sellest Daily Mail' veergudel.

 

 

Meeldetuletuseks olgu öeldud, et Nivea kreem on niisutava ja toitva toimega. La Mer näokreem on niisutava ja vananemisvastase toimega, mis aitab kortse ja kortsukesi vähendada tänu kreemi koostisosades olevatele merevetikatele. 

Enne testi tegemist käis Claire Cisotti dermatoloogi juures. Selgus, et tal oli liiga kuiv nahk ja natuke kortsuline nahk ning probleeme nahapunetusega (rosaatsea). Peale esimest katsetusnädalat mõlema kreemiga oli tulemus enam-vähem sama. Claire täpsustas ainult, et võib-olla paremal põsel on punetust jäänud vähemaks. Teine nädal algas aga ühe halva üllatusega: paremale põsele ilmusid mõned vistrikud, mis õnneks paari päeva pärast kadusid. Claire ütles, et ta ei näe suurt erinevust muidu ja seega võib kinnitada, et Nivea kreem täidab erakordselt hästi oma lubadusi.

Kolmandal nädalal on Claire'l juba oma kindel lemmik kreemide seast välja valitud. Ta uuris oma näonahka põhjalikult ja avastas, et vasakul põsel (Nivea) olid kortsukesed vähem nähtavad silmade ümber ja nahk pringim ja elastsem. Et asjas kindel olla, palus ta oma töökaaslastel samuti vaadata ja öelda oma arvamus. Kõik kolleegid kinnitasid otsekui ühest suust, et Nivea on täitnud kõiki lubadusi. 

 

 

Oma testi viimasel nädalal tundus talle, et mõlemad kreemid täidavad hästi oma lubadusi. Nii hästi isegi, et ta õde küsis temalt, kas ta on lasknud endale Botoxit süstida. 

Peale seda, kui Claire oli kreemitanud oma näonahka hoolikalt iga päev, läks ta uuesti dermatoloogi juurde, et lasta oma naha seisukorda üle vaadata. Naha analüüsid näitasid, et Nivea kreem oli andnud kõige paremaid tulemusi: nahk oli paremini niisutatud, punetus oli vähenenud ning mõned kortsukesed silmade ümber kadunud. Eksperdi sõnul tundus Claire nahk nüüd 5-aastat noorem. 

Seega ei ole alati nii, et hind määrab kvaliteedi. Spetsialistide sõnul on Nivea palju parem ja tõhusam, kui kõik kallid näokreemid kokku.

 

 

Kommentaare ei ole