{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Armastus ja kohtumised Kui sa oled juba kellegagi koos, siis maikuu tuleb täis väikeseid ja lihtsaid rõõmuh...


 

 

Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis maikuu tuleb täis väikeseid ja lihtsaid rõõmuhetki. Sa tead, et su tööasjad võtavad suurema osa oma ajast ja oled valmis hoolitsema selle võrra rohkem oma kaaslase eest. Sa ei külva teda suure armastusega üle aga teed nii palju, kui võimalik, et hoida konflikte ära. Vallaliste ellu ei ole võib-olla armastust tulemas aga mitmed toredad kohtumised leiavad aset küll.


Raha ja töö

Isegi, kui sa ei ole töö juures õnnetu, tahad ja igatsed sa muutuste järele. Sa sukelduda minevikku, tuletad endale meelde seda, mis sind kunagi unistama pani. Millised olid su kunagised püüdlused ja soovid? Mida sa võiksid paremini teha? Kas mõni muu töö pakuks sulle paremaid võimalusi ja heaolu? Ãœldiselt oled sa aga positiivne ja ettevõtlik. Sa otsid erinevaid võimalusi ja leiad ilmselt vastused, mida sa otsid. 

 

 


Tervis

Ãœkski terviseprobleem ei tohiks sind maikuu jooksul  kimbutada. See aga ei tähenda nagu oleksid sa täies vormis. Tegelikult on sul aeg-ajalt tunne nagu kannaksid sa kogu maailma koormat oma õlgade peal. Sul on tunne, et sind kasutatakse ära ja sa oled emotsionaalselt kurnatud. Sa magad halvasti. Kui sul on lapsi, ei suuda sa kannatlik ja võid ärrituda kiiremini. 


Pere ja sõbrad

Lähedastega koos olles tunned sa ennast hästi ja saad jõudu, et patareid täis laadida. Sa unustad oma sõbrad mõneks ajaks, et olla rohkem koos pereliikmetega. Maikuu peaks sulle tooma palju positiivseid emotsioone. Kui sa oled vallaline, kaod sa mõneks ajaks oma lähedaste silmapiirilt, et veeta rohkem aega oma silmarõõmuga.

Kommentaare ei ole