{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Armastus ja kohtumised Peale natuke keerulisemat aprillikuud, tunned sa maikuus end palju paremini. Võib-olla ...




 

 

 Armastus ja kohtumised

Peale natuke keerulisemat aprillikuud, tunned sa maikuus end palju paremini. Võib-olla on põhjuseks see, et sa oled jälle vallaline ja saad aru, et see samm oli vajalik sinu elus või siis otsustasid sa oma kaaslasega kokku jääda ja anda teile teise võimaluse. Kui sa aga otsid armastust, siis praegune periood ilmselt sinu ootuseid ja lootuseid ei täida. 


Raha ja töö

Maikuu tuleb kiire ja tegus. Sa leiad õiged sõnad, mille abil saavutada oma tahtmist, viia oma plaane ja eesmärke ellu. Mitmed uudised peaksid panema su silmad särama. Keegi ei suuda sulle vastu panna. Sa üllatad ise ka ennast ilmselt. Kui sa oled aga uue töökoha otsingutel, siis saadab sind edu maikuus. 

 

 


Tervis

Sa oled nagu vedru peal ja naudid elu. Kui sul on viimasel ajal olnud terviseprobleeme, siis peaksid kõik su vaevused nüüd kaduma. Päike varustab sind vajalikku D-vitamiiniga ja tänu sellele sa lausa särad. Ilmselt leiad sa aega pikkade jalutuskäikude jaoks, teed sporti ja käid matkamas, nii saad sa luua korra mõtetes. Elu tundub ilus ja rahulik ja sul tekib tunne, et kõik läheb jälle hästi.


Pere ja sõbrad

Kui oma tervise pärast sa viimasel ajal ei ole saanud palju väljas käia, siis nüüd teed sa kaotatud aja tasa. Sa oled heas vormis ja tahad rohkem suhelda, käia inimestega läbi ja näha vanu tuttavaid.

Kommentaare ei ole