{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Armastus ja kohtumised Armastuses valitseb maikuus rahu ja vaikus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis h...

 


 

 Armastus ja kohtumised

Armastuses valitseb maikuus rahu ja vaikus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis hindad sa lihtsalt seda aega, mis sa saad oma kaaslasega olla koos. Igaüks toimetab oma asjade kallal, samal ajal leides aega ka selleks, et teineteisele tähelepanu pöörata. Kui sa oled vallaline, siis ei tee sa midagi, et oma elu muuta. Sa leiad, et iga asi tuleb omal ajal. 


Raha ja töö

Tööasjad võtavad suurema osa sinu ajast maikuus. Mõned raskused võivad tekkida, ilmselt ei lähe kõik sinu plaanid nii nagu sina seda tahaksid. Sa pead ennast natuke tagasi hoidma ja hoidma mõnda aega madalat profiili. Saturn tuleb sulle appi. Kui sa otsid aga töökohta, pead sa ennast paremini kokku võtma ja keskenduma rohkem sellele, mida sa tahad. Otsi kvaliteeti, mitte kvantiteeti. 

 

 


Tervis

Väljas on ilusad ilmad ja selle tõttu tahad sa tunda end hästi. Sa tahad tunda end paremini oma kehas ja peas. Hakkad ilmselt oma kehalise vormi eest rohkem hoolitsema, mis talve jooksul natuke käest ära on läinud. Sa ei hakka dieeti pidama, vaid teed rohkem trenni. 


Pere ja sõbrad

Ilmselt ei hooli sa nii palju sellest, et saaksid kogu aeg sõpradega koos olla. Sa hindad rohkem aega oma lähedastega ja pereliikmetega. Sõpradega teed sa aga sporti koos ja leiad alati midagi toredat, mida koos teha.

Kommentaare ei ole