{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Armastus ja kohtumised Lõpuks ometi lõppevad kõik süüdistused ja etteheiteid, mida te teineteisele olete t...



 

 

 Armastus ja kohtumised

Lõpuks ometi lõppevad kõik süüdistused ja etteheiteid, mida te teineteisele olete teinud. Maikuus vaatad sa iseendaga tõtt ja oled enda vastu aus. Sa muudad oma arvamust, oma käitumist ja hoiakut. See muudab su suhet kaaslasega paremaks. Seega on sind ees ootamas väga hea kuu. Kui sa oled vallaline, siis on ka sinul aega selleks, et oma elu üle järele mõtelda. Tänu sellele avanevad sulle uued võimalused.


Raha ja töö

Kuud lähevad nii ruttu, kas pole? Maikuus läheb sama ruttu, kui kõik teised. Sa oled hõivatud oma tööasjadega ega näe, kuidas päevad mööduvad. Sa oled motiveeritud ja entusiastlik, oma hea tujuga nakatad sa ka teisi. Töökaaslased pöörduvad oma murede ja probleemidega sinu poole. 

 

 


Tervis

Maikuus tee seda, mis sulle meeldib ja mis teeb su tuju heaks. Võib aga juhtuda, et sa tunned suuremat väsimust. Ja see võib sind ärritada, sest kui väljas on ilusad ilmad, tahaksid sa olla tegusam ja aktiivsem. Ilmselt ei hoolitse sa nii palju oma tervise eest nagu peaksid ja selle tõttu võib kannatada sinu tervis. Pane ennast siiski soojalt riidesse. 


Pere ja sõbrad

Päike näitab ennast üha rohkem, selle tõttu tahad sa rohkem väljas käia ja oma sõpradega aega veeta. Ka pereelus ei ole probleeme ette näha, kõik peaks hästi minema. Sa hindad aega, mida saad oma lähedastega veeta

 

Kommentaare ei ole