{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Armastus ja kohtumised Ãœhtegi erilist pilve pole sinu armuelu kohal maikuus küll märgata, see aga ei tähen...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Ãœhtegi erilist pilve pole sinu armuelu kohal maikuus küll märgata, see aga ei tähenda nagu tooks see kuu sulle suurt õnne ja armastust. Sa oled eemalolev, oled endale ise müürid ümber ehitanud ega suhtle oma kaaslasega nii nagu vaja. Sa ei tea ise ka, mis sinuga lahti on ja mida sa õieti tahad. Loomulikult tekitab see arusaamatusi sinu ja su kaaslase vahel. Kui sa oled aga vallaline, siis ei ole sa ilmselt valmis selleks, et lasta kedagi oma ellu. 


Raha ja töö

Tööasjad sulle muret ei valmista, selle tõttu lased sa oma kujutlusvõimel lennata ja leiad uusi võimalusi ja ideid, kuidas oma tööd veelgi paremini teha. Kui sa oled aga töökoha otsingutel, siis ära kiida oskuste ja diplomitega, mida sul ei ole. Valel on lühikesed jalad. 

 

 


Tervis

Sa peaksid olema maikuus väga heas vormis ja tahad lihtsalt olla rohkem väljas värske õhu käes. Kui sa elad linnas, tahad sa nädalavahetustel ainult maale, sa tahad loodusesse, eemale lärmist ja rahvamassidest. Sa oskad võtta aega puhkamiseks ja hindad seda, kui sa saad lihtsalt olla ilma midagi tegemata. Sa tunned rõõmu sellest, kui sa saad igavust tunda. 


Pere ja sõbrad

Tundub, et maikuus saad sa uusi tuttavaid ja sõpru juurde. See peaks sulle palju rõõmu valmistama. Üks väga ilus sõprussuhe on algamas. Kui sa oled seni arvanud, et tõelisi sõpru ei ole olemas, siis maikuu paneb sind oma arvamust muutma.

Kommentaare ei ole