{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    Armastus ja kohtumised Ilmselt tahad sa maikuus võtta ennast kokku ja rääkida oma partneriga südamest südam...

 


 

Armastus ja kohtumised

Ilmselt tahad sa maikuus võtta ennast kokku ja rääkida oma partneriga südamest südamesse. Mitte selleks, et talle etteheiteid teha või süüdistada teda vaid selleks, et mõtelda ja analüüsida natuke teie omavahelist suhet ja leida üheskoos uusi võimalusi, kuidas oma suhet parandada. Kui sinu elus aga veel ei ole armastust, siis otsustad sa ise midagi ette võtta, et oma elu muuta. 


Raha ja töö

Tööasjad ei anna sulle sugugi asu maikuus. Sul on suur töökoormus aga sa oled piisavalt motiveeritud ja ambitsioonikas, et mitte alla anda. Õnneks leiad sa võimalused, kuidas oma tööd paremini organiseerida. Rahaprobleeme maikuus ette tulla ei tohiks. 

 

 


Tervis

Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, tundub, et su tervis on maikuus isegi väga hea. Sa oled heas vormis, ettevõtlik ja sportlik. Vähemalt otsustad hoolitseda oma kehalise vormis eest, võtad end käsile, vabastad end liigsetest kilodest, mis talve jooksul on kogunenud ja tunned ennast paremini. Kui su rahaasjad seda võimaldavad, lähed sa jõusaali või palkad eratreeneri. Ära siiski kurna ennast ära. 


Pere ja sõbrad

Ilmselt tunned sa soovi väljas käia, minna nädalavahetuseks välja ja olla lihtsalt mujal peale pikka tööpäeva. Sa hoiad eemale aga lärmakatest sõpradest ja kohtadest, eelistades rahulike inimestega oma aega veeta ega viitsi hommikuni üleval istuda. Sa tunned ka rõõmu sellest, kui saad oma partneriga koos olla.

Kommentaare ei ole