{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Armastus ja kohtumised Maikuus oled sa pigem heas tujus ja see tuleb sulle kasuks. Tänu sellele muutub su suh...

 


 

Armastus ja kohtumised

Maikuus oled sa pigem heas tujus ja see tuleb sulle kasuks. Tänu sellele muutub su suhe partneriga veelgi lähedasemaks, sul tekib tahtmine võtta ta käest ja teha kõik, et unustada taas igapäevane elu. Koosveedetud hetked on hindamatud. Kui sa oled aga vallaline, siis kevadine päike toob sulle liblikad kõhtu. Sa oled avatud kõikidele pakkumistele. 


Raha ja töö

Ilmselt on sind ees ootamas mõningad muutused, tänu millele paraneb töö juures valitsev õhkkond. Raske on öelda, mis selle põhjuseks on aga üks on kindel, et tänu sellele lähed sa tööle rõõmsalt laulu ümisedes ega muretse enam nii palju. 

 

 


Tervis

Sa võid tunda suuremat väsimust ja kurnatust maikuus. Viimastel kuudel ei ole sa suurt hoolitsenud oma tervise eest ja nüüd annab see endast tunda. Selleks, et end paremini tunda, pead sa võtma aega iseendale ja hoolitsema enda eest. Su tervis on sulle selle eest tänulik. Peale kahte esimest nädalat peaksid sa juba tundma ennast paremini. Ära unusta ka sporti teha, nii paraneb su kehaline vorm.


Sõbrad ja pere

Maikuus tahad sa palju suhelda ja väljas käia. Väljas on ilusad ilmad, sa tahad rohkem koos olla sõpradega peale pikka ja väsitavat tööpäeva. Sõpradega koos mõtled sa teistele asjadele ja unustad kõik oma mured. Nädalavahetusel oled sa aga lähedastega. Võib ka juhtuda, et üks väga hea üllatus on sind ees ootamas.

Kommentaare ei ole