{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Armastus ja kohtumised Maikuu tuleb sinu jaoks väga hea, kõik armunud leiavad aega selleks, et olla koos, ...



 

 

 Armastus ja kohtumised

Maikuu tuleb sinu jaoks väga hea, kõik armunud leiavad aega selleks, et olla koos, unistada ja teha ühiseid plaane. Kui sa oled aga vallaline, siis on praegu õige aeg selleks, et väljas käia ja olla nähtavalt. Kui sa ei usu armastusse esimesest silmapilgust, siis on võimalik, et maikuu paneb sind arvamust muutma. 


Raha ja töö

Kui aprillikuu oli kiire ja tegevusrohke, siis kõikide märkide järgi tundub, et maikuu tuleb samas rütmis. Aga sa ei leia, et see käiks sulle üle jõu, otse vastupidi. Sa oled ikka sama motiveeritud ja tunned oma tööst rõõmu. Võib ka juhtuda, et sulle usaldatakse ühe suurema projekti läbiviimine. 

 

 


Tervis

Töö juures läheb kõik hästi, õhus on armastust aga hoolimata sellest võivad väikesed terviseprobleemid sind kimbutada. Nohu, allergia, liigesevalud... Tundub, et su organism ja keha kohe üldse ei säästa sind. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja aga sa võid tunda suuremat väsimust. Ära unusta vitamiine võtta lisaks. 


Pere ja sõbrad

Maikuus tuleb sul palju suhtlemist ja läbikäimist ette. Sul on aega selleks, et kuulata oma lähedasi ära, nii sõpru, kui sugulasi. Tänu sellele tunned sa ka ise end paremini, tundes end teistega veelgi lähedasemana ja vajalikumana. Sul on tunne, et sa oled omal kohal.

Kommentaare ei ole