{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Armastus ja kohtumised Maikuus tekib sul igatsus romantika järele. Sa muutud palju julgemaks ja tahad uusi k...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Maikuus tekib sul igatsus romantika järele. Sa muutud palju julgemaks ja tahad uusi kogemusi. Tõenäoliselt ei jäta kõik see su partnerit ükskõikseks, vallalisi on aga ees ootamas uued vallutusretked. Kusjuures vallaliseks ei jää Kaksikud maikuus kauaks. Armastuse ingli nool tabab neid hetkel, kui nad seda kõige vähem ootavad. See üllatus võib olla nii suur, et võtab niidab nad hetkeks jalust täiesti maha.


Raha ja töö

Mis puutub tööasjadesse, siis tuleb maikuu suhteliselt rahulik ja seda parem. Sa kasutad seda rahulikumat perioodi selleks, et panna paika oma prioriteete, isiklikke eesmärke ja plaane. Sa mõtled oma tuleviku peale ja tahad selgusele jõuda, kas sa üldse oled oma praeguste valikutega rahul. Tulevik ei hirmuta sind, võib ka juhtuda, et sa oled valmis keerama oma elus täiesti uue lehe ja võtma oma saatuse ohjad enda kätte. Ära muutu ainult liiga kannatamatuks ja kärsituks. 

 

 


Tervis

Viimasel ajal oled sa tundnud suuremat väsimust, maikuus on see sul aga juba meelest läinud. See, et sa tunned end maikuus paremini, on ilmselt ka sellepärast, et sa hoolitsed enda eest rohkem ja pöörad rohkem tähelepanu oma tervisele. Liikumine aitab suurel määral kaasa. 


Pere ja sõbrad

Sa tahad rohkem aega veeta sõpradega, kes aitavad sul igapäevase elu rutiinist välja pääseda ja mõtelda muude asjade peale. Maikuu tuleb sündmusterohke ja tegus. Kui sa oled vallaline, siis ei tekita see suuremat probleemi, kui sul on aga pere, ei muuda selline käitumine su suhteid pereliikmetega paremaks. 


Kommentaare ei ole