{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Armastus ja kohtumised Mis oleks, kui sa tõukaksid natuke oma kaaslast takka ja provotseerid teda natuke? Ü...

 


 

Armastus ja kohtumised

Mis oleks, kui sa tõukaksid natuke oma kaaslast takka ja provotseerid teda natuke? Üllatad teda ja katsud taas tema tähelepanu endale saada? Tee midagi, et ta sind märkaks taas nagu teie suhte alguses. Ilmselt võtab ta vedu ja tuleb mänguga kaasa. Kõikide märkide järgi läheb õhkkond magamistoas maikuus väga kuumaks. Kui sa oled vallaline, võib armastuse ingel sind sihikule võtta, tuues sulle kaasa mitmeid häid võimalusi. 


Raha ja töö

Maikuu tuleb töö tähe all. Ilmselt suureneb töömaht veelgi. Sa oskad aga oma tööd hästi planeerida ja organiseerida, nii et sinu jaoks see ei tohiks probleeme valmistada. Seega hoolimata suuremast töökoormast suudad sa  jääda rahulikuks ega lase end mitte millestki mõjutada. Mis puutub rahaasjadesse, siis läheb kõik hästi. Kui sa kulutad vähem võid sa suvepuhkuse jaoks rohkem kõrvale panna. 

 

 


Tervis

Tundub, et sa tunned end maikuus üsna hästi. Nagu vabaneksid sa mõnest koormast või oskaksid sa edaspidi vaadata asju teise pilguga ja hinnata rohkem käesolevat hetke. Sa ei muretse enam nii palju tuleviku ega raskuste pärast ja selle tõttu tunned sa end paremini. Su lähedased märkavad seda. Ära unusta sporti teha, praegune periood on selleks ideaalne. Ära ainult kurna ennast ära.


Pere ja sõbrad

Pereelu võtab kogu sinu tähelepanu maikuus. Sa tahad hoolitseda oma lähedaste eest, veeta aega koos nendega ja saada kokku nendega, keda sa oled viimasel ajal hooletusse jätnud. Õhus võib olla nostalgiat, mis pole aga sugugi seotud melanhooliaga. See ei takista sul ka oma sõpradega kokku saamast, kellega sul on palju rääkida oma isiklikest asjadest.

Kommentaare ei ole