{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Armastus ja kohtumised Maikuu tuleb sinu jaoks suhteliselt rahulik, ilma märkimisväärsete sündmusteta. Teki...

 


 

Armastus ja kohtumised

Maikuu tuleb sinu jaoks suhteliselt rahulik, ilma märkimisväärsete sündmusteta. Teki all suuremaid vallatusi ette ei tule, romantilistest nädalavahetustest sul unistada ka ei maksa. Lained üle pea ei löö ja suuremat kirge pole ette näha. Kõik see aga ei takista sul üldse nautimast igapäevast elu kahekesi rahulikus õhkkonnas vaikselt ja omaette. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa tunda kohati masendust ja üksindust, mis võib muutuda isegi koormavaks. Ära muutu liiga pessimistlikuks. 


Raha ja töö

Nii nagu aprillis võtavad tööasjad suurema osa sinu ajast. Sa oled sama motiveeritud nagu alati ja hakkad unistama eesootavast puhkusest. Sa võid tunda vajadust minna koolitustele või täiendada oma oskusi, räägi sellest ülemustega. Kui sa aga otsid töökohta, siis palju võimalusi just ei teki aga miks mitte kasutada seda ära ja täiendada oma teadmisi seni, kui head võimalused tekivad? 

 

 


Tervis

Kõikide märkide järgi tundub, et tervis sulle muret ei valmista maikuus. Sa peaksid olema väga heas vormis, lausa pakatama heast energiast ja jätkad enda eest hoolitsemist. Arsti juurde sul ilmselt asja ei ole. 


Pere ja sõbrad

Kui inimene tunneb ennast hästi, tahab ta teistega suhelda. Sinul tekib selleks palju võimalusi maikuus. Tundub, et mitmed toredad kohtumised leiavad aset. Sa tahad rohkem suhelda, rääkida maast ja ilmast. Kui sul on lapsi, tegeled sa rohkem nendega.

Kommentaare ei ole