{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

    Armastus ja kohtumised Aprillikuu taevas ei olnud sinu vastu kõige armulisem. Maikuus peaks kõik aga korda ...

 


 

Armastus ja kohtumised

Aprillikuu taevas ei olnud sinu vastu kõige armulisem. Maikuus peaks kõik aga korda saama. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaksite te taas leidma üles ühise keele. Sa tunned ennast ilmselt taas hästi. Kui sa oled aga vallaline, siis on sind ees ootamas mõned uued kohtumised, asjad hakkavad võtma konkreetsema suuna. Ära siiski torma ja kiirusta, vaid võta aega, et teist inimest korralikult tundma õppida. 


Raha ja töö

Ilmselt on sind ees ootamas kiire ja töökas kuu. Töökaaslased võivad mõnikord sind ainult ärritada, selle tõttu võid sa teha või öelda midagi, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Sa võid sattuda selle tõttu üsna delikaatsesse olukorda. Sa pead paremini ennast kontrollima ja võib-olla tuleb sul isegi neelata oma uhkus alla ja vabandada mõne isiku ees. Õnneks tead sa, kuidas nurki siluda. 

 

 


Tervis

Kui sul on allergiatega probleeme, võid sa tunda maikuus ennast üsna hädiselt. Muidu aga peaks kõik hästi minema. 


Pere ja sõbrad

Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Ei mingeid pingeid, vaidlusi, sõnavahetusi ega tülitsemist. Sa tead, kuidas oma lähedaste eest hoolitseda. Aprillikuu möödus suhteliselt rahulikult, sa ei käinud palju väljas, nüüd aga katsud sa kaotatud aega tagasi teha ja tunned rõõmu sellest, kui saad sõpradega koos olla

 

Kommentaare ei ole